Bli medlemAtt vara medlem innebär att är del av någonting större. Fältbiologerna är en medlemsburen organisation som sätter naturen och klimatet i det första rummet. Vi organiserar oss för att vuxna inte alltid lyssnar! 

Att vara medlem hos oss innebär att du tar ställning för en bättre värld och får chansen att kämpa för det du tror på! Vi är en organisation med olika intresseområden. 

Vi är både ute i naturen och inne i miljödebatten! 

 
Vad gör du som medlem?

 

Du som medlem får välja helt själv hur mycket du vill engagera dig! Bara att du är medlem visar att du stödjer oss. När du blir medlem får du följa vilken klubb du vill vara med i. Om det inte finns en klubb i närheten eller om det inte finns nån klubb med ditt intresseområde kan du såklart alltid starta en ny klubb! Vi på Fältbiologerna hjälper dig med detta såklart!

Våra klubbar får bestämma alldeles själva vad de ska hitta på. Det kan vara allt från vandringar, dumpstringsaktioner, kolla på en dokumentär om klimatet eller skriva debattartiklar? Eller helt enkelt hänga i naturen tillsammans! Kolla gärna in vår kalender så får du ett hum om vad olika delar av föreningen sysslar med.


Vad kostar det att vara medlem?

 

Är du mellan 6-25 är det helt GRATIS att vara medlem! Vill du stödja oss på andra sätt så kan du såklart göra det också!

Du har också möjlighet att få vår medlemstidning Fältbiologen >>  Vill du ha tidningen fyller du helt enkelt i det i formuläret när du blir medlem.

När du väl är medlem vill vi gärna att du bekräftar ditt medlemskap varje år. Denna bekräftelse skickar Fältbiologernas kansli ut genom bland annat mail.

 


Vilka kan vara fältbiologer?

 

Alla mellan 6-25 år  kan vara en fältbiolog! Du behöver heller inte ha några kunskaper för att vara medlem. Men vi lär oss tillsammans! Följ med oss ut i naturen – och in i miljödebatten!