Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotland

12/10 kl. 18:00 - 14/10 kl. 18:00

Det är dags för oss alla Fältbiologer i Stockholm, Uppland och Gotland att träffas en helg och planera det kommande årets miljökamp och naturupplevelser – på DÅM – Distriktsårsmötet! Du är välkommen om du är under 26 och intresserad eller passionerad för miljö, natur, djur, klimat, skog och/eller hållbarhet-

Välkommen till Årsmöte för Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotland med tema skog!

Du anmäler dig här. https://goo.gl/forms/fmnxHt5OzyNLeb0r1

Vi är en del av föreningen Fältbiologerna, och vi stöttar lokalklubbar, arrangerar lite större aktiviteter, driver miljökamp och utvecklar olika projekt för unga miljö- och klimatengagerade – i Stockholm, Uppland, och Gotland.

VAD KOMMER HÄNDA?
Under detta årsmöte kommer vi planera vad vi ska satsa på att göra i år, och vi kommer välja vilka som ska styra distriktet (styrelsen). Vi kommer också gå på en inspirerande guidad skogsvandring, och lära oss hur man skyddar en skog från avverkning.

Årsmöteshelgen kommer att pågå från fredag kväll till söndag dag, men det är fritt att komma de tider du kan (du skriver detta i anmälan).

Alla medlemmar kan kandidera till att vara med i styrelsen. Det är möjligheten för dig som vill engagera dig mer i miljö, natur och klimat i Fältbiologerna. Om du är intresserad av detta, kontakta Linnéa Bergvall på linnea.bergvall95@gmail.com.

Du som har idéer om vad föreningen borde göra, är välkommen att komma med dem. Vi älskar idéer. Meddela då styrelsen på sug.styrelse@list.faltbiologerna.se, så kommer vi ta upp ditt förslag på årsmötet, och kanske förverkliga det.

SCHEMA
Du är med på alla aktiviteter du vill – gärna alla!

Fredag
Samlas 16:40 vid Universitets tunnelbanestation
17:00-19:00 Exklusivt besök på Naturhistoriska samlingar!
20:00 Middag i Järlagården

Lördag
8:00 Frukost
9:30 Början på årsmötet
10:40 World Café: Workshop för aktiviteter 2018-19
12:00 Lunch
13:00 Guidad skogsvandring!
15:00 Resten av årsmötet
19:00 Middag
21:00 DÅM-SHOWEN!

Söndag
8:00 Frukost
9:00 Städtävling med vinst
10:00 Workshop/Träning: Hur räddar vi nästa naturskog?

VIKTIGA PAPPER
Dokument med detaljer om vad som ska beslutas om på årsmötet läggs upp här under september. Vi kallar de dokumenten “Viktiga papper”, och de kommer innehålla allt du behöver veta.

HITTA DIT
Årsmötet äger rum på Järlagården, i Hästhagen precis vid Nackareservatet. Du kommer dit genom att åka buss 401 eller 403 i 15 minuter från Slussen till Nacka Kvarn. Fortsätt gå i bussens färdriktning tills du ser en skylt där det står “Fältbiologerna DÅM!”. Alla resekostnader inom distriktet betalas av Fältbiologerna, bara du ger oss kvittona.

BRA ATT PACKA MED

  • Sovsäck
  • Liggunderlag
  • Anteckningsblock och penna
  • Kvitton för resan om du vill ha reseersättning
  • Kläder, hygienartiklar etc (dusch finns i lokalen)
  • Frivilligt: Kamera, rekvisita till DÅM-showen, annat roligt att ägna sig åt!

DÅM-SHOWEN

Varje distriktsårsmöte innehåller också en spektakulär DÅM-show. Den äger rum lördag kväll och då är alla välkomna att bidra med precis vad som helst som är roligt, spännande, läskigt eller bara konstigt. Ju fler bidrag desto roligare – tveka inte att visa upp något! Antingen så börjar du planera nu eller gör något spontant där och då.
RESEERSÄTTNING
Om du har någon kostnad för att ta dig till årsmötet, och reser inom Stockholms län, Uppland och Gotlands län, så betalar vi din resa hit och tillbaka. Ta med dig kvittona till årsmötet så löser vi det!

ÖVERNATTNING
Vi kommer att sova över i stugan. Ta gärna med sovsäck och liggunderlag, och meddela i anmälan om du behöver låna.

Årsmötet är helt gratis för alla medlemmar i Fältbiologerna. Är du inte medlem och vill bli, gå in på:
https://www.faltbiologerna.se/bli-medlem/

Anmälan
https://goo.gl/forms/fmnxHt5OzyNLeb0r1

Detaljer

Börjar:
12/10 kl. 18:00
Slutar:
14/10 kl. 18:00

Plats

Järlagården
Hästhagsvägen 2, Nacka
Stockholm,
+ Google Map