Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Riksårsmöte (RÅM) 2022

3 januari - 7 januari

GRATIS!
Häng med på årets peppigaste och viktigaste helg, Fältbiologernas (fysiska) riksårsmöte, RÅM. I år fyller organisationen dessutom 75 år! 

RÅM är Fältbiologernas högst beslutande organ, där vi beslutar om föreningens framtid. Det kommer vara dagar fyllda med roliga aktiviteter,spännande diskussioner, härlig gemenskap, disco och miljökamp. Alla medlemmar, nya som fältbiologveteraner är välkomna!
OBS! Förlängd anmälan. Ny sista anmälningsdag: 17 december

 


RÅM BLIR DIGITALT: Som vi alla längtat efter att få träffas i Orsa! Vi måste tyvärr meddela att det fysiska riksårsmötet som var planerat att hållas i Orsa 3-7 januari 2022 inställt. RÅM kommer istället att bli helt digitalt och hållas i Zoom och Vote-IT. De som har anmält sig till RÅM har fått ett mail som innehåller viktig information, bland annat ett uppdaterat schema och info om hur du använder Zoom och länkar till mötet.

Träffas Lokalt: Av praktiska skäl kommer Fältbiologernas riksstyrelse och mötesordföranden sitta tillsammans under RÅM. Finns det fältbiologer eller en fältbiologklubb nära dig? Då kan ni också sitta tillsammans där du bor! Medlemmar som anordnar träffar under RÅM kan få upp till 20 000 kronor i ersättning för exempelvis mat eller lokalhyra (t.ex. är scoutstugor väldigt mysiga). Spara kvittona på det ni köper in bara! Mer info finns här: https://www.faltbiologerna.se/styrdokument/blanketter/
Känns det för satsigt att fixa ett flerdagars häng kan ni ju också anordna en gemensam promenad under lunchen eller ett kvällsmys när mötet är avslutat för dagen.

Hur hittar ni då varandra? Har ni inte kontakt med en klubb kan ni exempelvis använda Facebook-gruppen Fältbiologernas medlemmar. Där kan ni fråga vilka fältbiologer som finns i närheten.

Lycka till!

 

VAR? Digitalt på ZOOM.

NÄR? Måndag 3/1 – fredag 7/1. Årsmötet startar upp 9:00 på måndag och slutar 12:00 på fredag. Det går bra att vara med bara en del av tiden.

KOSTNAD: Gratis

RESEERSÄTTNING:  Om du redan har bokat din biljett till Orsa och det inte går att få pengarna tillbaka så betalar fältbiologerna din biljett. Skicka kvitto och utläggsredovisning till kanslichef@faltbiologerna.se eller till Fältbiologerna, Åsögatan 115, 116 24 Stockholm. Har kansliet bokat din resa så bokar kansliet av din resa åt dig.

RÅM-SHOWEN: Sista dagen är det dags för den traditionsenliga RÅM- showen med öppen scen. Om du vill kan du redan nu börja förbereda ett bidrag, själv eller med andra – kanske din klubb vill hitta på något! Allt är välkommet, allt från diktuppläsning och hopprepsuppvisning till improvisationsteater och strupsång.

RÖSTNING: Röstningen kommer att ske i det digitala verktyget Vote IT. Mer info om detta kommer efter att du har anmält dig. 

Vote-IT guide >>

Videoguide för använda VoteIT på dator från scouterna finns här >>

Videoguide för att använda VoteIT på mobil >>

 

ANMÄLAN:

Fyll i anmälningsformuläret   senast 17 december 2021

För att avanmäla dig behöver du inte göra någonting, det räcker med att inte dyka upp på årsmötet. Kan du bara vara med på några delar av mötet krävs det inte heller någon avanmälan, det går jättebra att bara dyka upp vid de tillfällena.

ÅRSMÖTESHANDLINGAR (Viktiga Papper): Här kan du läsa årets Viktiga Papper >>

OM RIKSÅRSMÖTE: Vill du veta mer om riksårsmötet och vad en gör där? Läs mer här! >>

 

KONTAKT: Har du frågor kring boende, resa, mat, lokalen eller årsmötet så kontakta oss på ram@faltbiologerna.se

Är du inte medlem än, men vill följa med? Bli medlem här>>

Hoppas att vi ses på RÅM!

 

Detaljer

Börjar:
3 januari
Slutar:
7 januari
Pris:
GRATIS!
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

Zoom
Sverige

Arrangör

RÅM-kommitén
E-post:
ram@faltbiologerna.se

Annan

Sista anmälan
10 december 2021
Anmälan
https://forms.gle/wGw7qkXBj56amrRZ7
Kontaktperson
ram@faltbiologerna.se
Tillgänglighet
För alla medlemmar!