ÅK till Almedalen med Fältbiologerna!

ÅK till Almedalen med Fältbiologerna!


Som organisation är vi både en stark röst i miljödebatten och en samlande kraft för natur- och miljöintresserade unga. Det vill vi fortsätta med! Bland annat skickar vi en delegation till Almedalsveckan, som du nu har chansen att vara en del av!

Vi söker dig som gillar människor och, såklart, gillar att prata med dem! Du är såklart väl bekant med Fältbiologerna och brinner för miljö och klimat. Vi ser gärna också att du fungerar väl i grupp och är generellt hjälpsam :) 

 

Detta vänder sig främst till dig som är minst 17 år gammal. Är du under 26 år krävs det att du är medlem hos oss.  Det är dessutom gratis att vara medlem! Som representant för Fältbiologerna kommer du få möjlighet att planera och delta i aktioner, ställa frågor på seminarier, träffa andra från ungdomsrörelsen och såklart – få möjlighet att påverka politiker! Du kommer också få träffa mycket nya människor när du representerar Fältbiologerna under våra värvningar. Våra värvningar är ett mycket bra tillfälle att visa vilka Fältbiologerna är som organisation och få fler att stödja vårt arbete!

För uppdraget står Fältbiologerna för resa och boende! Du kan också få matbidrag upp till 80 kr/dag men behöver själv lägga ut. Vi kommer att vara på plats i Almedalen 29 juni-4 juli. Vi kommer att vara en delegation på cirka 10 personer.

 

För värvningen kommer det hållas en introduktionskurs på Naturskyddsföreningens rikskansli (Åsögatan 115, Stockholm) den 11 juni mellan 16-19. 

 

Sista ansökningsdatum för uppdraget är 7 juni!

 

Läs mer och anmäl dig här

Bli medlem här >>