Bli medlem

BLI MEDLEM

Vi bjuder på det första året som medlem! Därefter kostar det 100 kr/år. Från det år du fyller 6 till det år du blir 25 är du varm välkommen hos Fältbiologerna!

Från och med det år som du fyller 26 kan du bli års-stödjare, då betalar du 300kr per år.


Klubbpreferens:


När du blir medlem hos Fältbiologerna kommer vi att använda dina uppgifter enligt vår Handlingsplan för integritetsarbete

Jag har tagit del av informationen*

Jag vill ha Fältbiologernas medlemstidning
Jag vill ha Fältbiologernas nyhetsbrev via e-post

BLI FÄLTBIOLOG

DU OCKSÅ!

Som Fältbiolog är du med och får uppleva och skydda naturen. Vår organisation tar debatten i klimatfrågan, skyddar skog och räddar hotade arter. Samtidigt som vi är ute i naturen och får lära oss mer om den. Med din hjälp fortsätter kampen och möjligheten för oss unga att vara ute i naturen. Du behövs mer än någonsin! 

Psst! Är du ungdomsmedlem i Naturskyddsföreningen kan du helt kostnadsfritt bli medlem även i Fältbiologerna. Skriv då i meddelandet att du vill bli dubbelmedlem.

Alla personuppgifter lagras enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer här >>

Vilken klubb är jag med i?

Om du inte gör ett val så hamnar du automatiskt i den närmaste klubben. Men du kan i scrollistan välja om du har något annat önskemål. Glöm inte då att skriva i “meddelande” exakt vilken klubb du vill vara med i.

Kostar det något?

Första året är gratis! Därefter kostar det 100 kr/år. Från om det det år du fyller 6 till och med det år du blir 25 är du varmt välkommen hos oss. Du betalar medlemsavgiften i förväg och får en avi hemskickad strax innan din medlemskaps period tar slut. Observera att avin och annan post skickas till den adress du är folkbokförd. Vill du att det ska komma till en annan adress så behöver du skriva en c/o- adress i meddelanderutan.

STÖD-medlem

Det år du fyller 26 blir du i Fältbiologerna vad vi kalla fossil (alltså super gammal). Men du kan självklart fortsätta stödja oss i de frågor vi driver och stötta vår verksamhet som vi har för att unga ska kunna vara ute i naturen – och inne i miljödebatten.