Bli medlemAtt bli medlem i Fältbiologerna betyder att du blir del av någonting större. Vi fältbiologer står upp för naturen. Vi står upp för djuren och för växterna. Vi organiserar oss för att vuxna inte alltid lyssnar! Att vara medlem hos oss betyder att du tar ställning för en bättre värld och får chansen att kämpa för det du tror på. Vi är en organisation med olika intresseområden. 

Vi är både ute i naturen – och inne i miljödebatten! 

Vad gör du som medlem?

 

Du som medlem får välja helt själv hur mycket du vill engagera dig! Bara att du är medlem visar att du stödjer oss. När du blir medlem får du välja vilken klubb du vill vara med i. Om det inte finns en klubb i närheten eller om det inte finns nån klubb med ditt intresseområde kan du såklart alltid starta en ny klubb! Vi på Fältbiologerna hjälper dig med detta såklart!

Våra klubbar får bestämma alldeles själva vad de ska hitta på. Det kan vara allt från vandringar, dumpstringsaktioner, skriva debattartiklar eller kolla på en dokumentärer om klimatet. Eller helt enkelt hänga i naturen tillsammans! Kolla gärna in vår kalender för att få ett hum om vad våra klubbar sysslar med : )


Vad kostar det att vara medlem?

 

Det är helt GRATIS att vara medlem! Vill du stödja oss på andra sätt så kan du såklart göra det också.

Som medlem kan du  välja att få vår medlemstidning Fältbiologen >>  Vill du ha tidningen fyller du helt enkelt i det i formuläret när du blir medlem.

När du väl är medlem vill vi gärna att du bekräftar ditt medlemskap varje år. Denna bekräftelse skickar Fältbiologernas kansli ut genom bland annat mail.

 


Vilka kan vara fältbiologer?

 

Fältbiologerna är en organisation av unga – för unga. Du kan ha medlemskap i Fältbiologerna från och med det året som du fyller 6 år till och med det år som du fyller 25 år. Vi har inga krav på att du ska veta en massa om natur och klimat, men det är såklart kul om du gör det : ) Som medlem i Fältbiologerna har du chans att lära dig tillsammans med andra!

Följ med oss ut i naturen – och in i miljödebatten!