Butiken

REA PÅ ALLT I BUTIKEN! 

Böcker och spel av Fältbiologerna.

Stöd vår verksamhet samtidigt som du lär dig något!


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Aktuellt
Artikel
Debatt
Fältbiologen
Information
Press
Press skogsnätverket
Redaktionen
Riksstyrelsen

Har du frågor om din leverans/beställning kontakta oss via mail till forlag@faltbiologerna.se

Fraktavgift Tillkommer enligt Posten taxa. Vill du veta exakt vad din beställning kommer kosta kontakta forlag@faltbiologerna.se

Leveranstid 1-2 arbetsdagar plus Postens leveranstid.

Fakturering Fakturan skickas tillsammans med din beställning om inget annat anges.

Medlemspris Medlemspris gäller enbart för medlemmar i Fältbiologerna och säkerställs med hjälp av ditt personnummer. Uppges ej personnummer kan ej medlemspris erbjudas

Återförsäljare/Skola/Organisation Beställer du som en återförsäljare, skola eller organisation gäller samma pris som “medlemspris”. Uppge då organisationsnummer istället för personnummer. Vill ni använda vårt material och/eller beställa större partier? Maila er önskade beställning till forlag@faltbiologerna.se

BUTIKENS VAROR

Samla insekter genom att begära kort från varandra. Lyckas du samla en hel insektsfamilj får du poäng. Det finns både små lättsamlade och stora svårsamlade familjer. Kan du samla flest?
Ord.pris 170 :- 
Här kan du läsa om vart kryptogamer finns, hur de är släkt med varandra och om vad som skiljer olika kryptogamer – mossor, svampar och lavar- åt.
Ord.pris 260:-

Det här är den första fälthandboken om insektsgnag och förhoppningsvis kommer den vara till stor nytta och glädje för fältbiologer, skogsinventerare, entomologer och många andra.
Ord.pris 140 :- 
En fälthandbok med nycklar till såväl de fullbildade sländorna som till larverna. Innehåller även kapitel om trollsländornas ekologi samt utbredningskartor.
Ord.pris 135 :- 

Fältbiologernas insektbok ger en överblick över de viktigaste insektsgrupperna. Både för dig som är nybörjare och du som tittat på insekter tidigare.
Ord.pris 100 :- 
Knuffa för insekter: del II – Om insekternas ekologi och evolution
En inblick i insekternas liv och beteende. Insekterna presenteras ur ett ekologiskt och evolutionärt perspektiv. Boken är en fristående uppföljare av Insekter I.
Ord.pris 80 :- 

“Fågelbröstben” innehåller en bestämningsnyckel för bröstben och en översikt över bäcken- och överarmsben. Skriften behandlar svenska fåglar och över 100-talet arter är illustrerade.
Ord.pris 50 :- 
Artbestämningsnycklar för de vanligaste djuren i våra sötvatten. Små notiser berättar om de olika djurgruppernas biologi, födoval och krav på miljön.
Ord.pris 45 :- 

Åk på utflykt till havet, ta med något att håva med och den här boken! En bestämningsskrift, som illustreras med över 100 teckningar, över djur på västkustens stränder.
Ord.pris 60 :- 
Vårtecken är en bok för dig som fascineras av våren och av allt som då vaknar till liv. Boken beskriver 55 välkända eller intressanta vårtecken, såväl djur som växter.
Ord.pris 50 :- 

För dig som är intresserad av fåglar och fågelmatning får här tips om hur, när och var du bäst matar vinterfåglar samt hur du gör dina egna holkar och fågelbon.
Ord.pris 95 :- 
Den här boken är för dig som vill studera marklevande smådäggdjur levande och utan att skada dem.
Ord.pris 75 :-