Dags att motionera!

Dags att motionera!

Om du fick drömma, hur skulle fältbiologerna vara?  Ska vi ordna fler läger? Behöver vi ägna oss mer åt våtmarker? Ska all fältbiologerna verksamhet ske utomhus? eller vad tror du skulle göra föreningen bättre? Hur kan vi bli bättra på att vara ute i naturen och inne i miljödebatten?

Nu är det dags att skicka in sina förslag på hur Fältbiologerna kan förändras och bli ännu mer bäst! Har du idéer på hur? Skriv en motion! 

Vad är en motion? Alla medlemmar får skicka  in förslag, så kallade motioner.  Det kan handla om vad Fältbiologerna borde göra eller hur vi ska utvecklas och bli en bättre förening. På årsmötet i januari kommer de olika förslagen diskuteras och alla får rösta om förlaget. Sista dagen för att skicka in motioner  är 1 november. Nu är det en månad kvar och dags att börja skriva! Motionerna skickas till riks.styrelsen@faltbiologerna.se

Men hur skriver man en motion? Det finns en guide, med tidigare exempel på motioner och annan bra info och tips här >> 

Det finns också en tips-låda för idéer och förslag som man inte vill eller behöver bli en motion. Tipslådan hittar du här >> 

Vill du ha hjälp att skriva en motion? Vet du inte om din idé passar bäst i tips-lådan eller som motion?  Behöver du någon information eller fakta för ditt förslag? har du frågor om föreningen? eller undrar du något annat? Kontakta info@faltbiologerna.se så får du hjälp!