Dags att bekräfta medlemskap för 2020!

Dags att bekräfta medlemskap för 2020!

Bekräfta ditt medlemskap 2020

 

En gång om året behöver du som medlem bekräfta ditt medlemskap i Fältbiologerna. Nu är det dags att bekräfta ditt medlemskap i Fältbiologerna för år 2020.

Vilka behöver bekräfta medlemskapet? Om du blivit ny medlem i år (2020) behöver du inte bekräfta ditt medlemskap nu. De som behöver bekräfta sitt medlemskap är de som blivit medlemmar förra året eller tidigare år. De flesta får sin påminnelse om att förnya under våren.

Har du inte fått ett sms eller mail om att förnya? Fyll i dina uppgifter under Bli medlem så förnyas ditt medlemskap automatiskt >> Du kan också maila medlem@faltbiologerna.se.

Att vara medlem kostar ingenting. När du bekräftar ditt medlemskap så vet vi på Fältbiologerna att du vill fortsätta stödja vårt arbete med att engagera unga i miljö och natur!
Vissa medlemmar har kontaktuppgifter till förmyndare. Dessa förmyndare kommer få ett eget mail eller sms om att bekräfta sitt/sina barns medlemskap.

 

Har du frågor om ditt medlemskap? Eller misstänker du att vi har fel uppgifter om dig, till exempel en gammal mail? Maila då:

medlem@faltbiologerna.se

 

Vi ses ute i naturen – och inne i miljödebatten!