Engagera dig

HUR VILL DU ENGAGERA DIG?

Ditt stöd är värdefullt för oss! Här kan du se olika sätt som du kan stödja oss på.
Att lära sig om naturen eller driva miljöfrågor görs bäst tillsammans med andra! Fältbiologernas klubbar är bland de bästa kanalerna att hitta likasinnade för både lärdom och förändring. Men om det inte finns någon klubb just där du bor kan du alltid starta en själv! Möjligheterna är stora, du kommer ha kul längs vägen och få hjälp av oss när du behöver det.
De finns mängder av saker som du som ny medlem kan göra i Fältbiologerna! Följ med på aktiviteter, gå med eller starta ett nätverk eller sitta i redaktionen?. Det är bara några sätt. När du är medlem i Fältbiologerna får du massor av möjligheter att vara del i vår rörelse, hitta nya vänner, lära dig massor och kämpa för en bättre värld.
Det finns nätverk inom en del specifika områden, som exempelvis skog och jordbruk. Nätverken är alltså ett sätt att få kontakt och kunna ordna aktiviteter med andra som är intresserade av samma sak över hela landet. Alla medlemmar är välkomna i de olika nätverken. Du kan också lätt starta ett nytt nätverk inom ett nytt specifikt område om du så skulle vilja.
Fältbiologerna har massa upptåg och aktiviteter som du kan följa med på. Det finns aktiviteter både för dig som gillar att stå på barrikaderna och dig som gillar att diskutera och för dig som gillar att vara ute i skogen. Hoppas vi ses på nästa aktivitet! Finns inte den aktiviteten du hoppats på? Du kan alltid arrangera och lägga till en aktivitet själv i kalendern!
Fältbiologerna har massa roliga projekt på gång! Du som medlem kan alltid vara med och påverka genom våra nationella projekt och kampanjer. En behöver inte vara expert, utan bara tycka det är kul! Förutom de nationella projekten så finns det såklart lokala projekt som du kan engagera dig i.
I vårt digitala folkbildningsbibliotek samlar vi en massa fältbiologiska tips. Här finns allt från boktips om olika miljöer i naturen, coola ställen att besöka, tips på hur du ordnar aktiviteter, guider till att driva klubb, inspelade föreläsningar, och mycket mer! Välkommen in.

VÅRA KLUBBAR

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Aktuellt
Artikel
Debatt
Fältbiologen
Information
Press
Press skogsnätverket
Redaktionen
Riksstyrelsen

PROJEKT

Det ärt mycket som händer i Fältbiologerna! Förutom våra klubbars olika upptåg så har vi också ett par större projekt, kampanjer och utflykter!