Engagera dig

HUR VILL DU ENGAGERA DIG?

Gillar du att vara ute i naturen? De gör många av oss också! Kolla i kalendern om du hittar något kul att följa med på eller planera en egen aktivitet och bjud med andra!
VARA UTE I NATUREN
Hos oss finns det en massa klubbar du kan gå med i men du kan också starta en egen. Vill du hitta på massa roliga aktiviteter med några vänner eller andra unga i ditt område? Starta en ny klubb!
HÄNGA I EN KLUBB
I Fältbiologerna kan du få kraften och verktygen att förändra världen! Tillsammans är vi starka och tillsammans skapar vi förändring.
RÄDDA VÄRLDEN
Vi samlar alla unga i hela Sverige. I Fältbiologerna upptäcker vi och kämpar för naturen med öppna famnar. Du är välkommen precis som du är <3
LÄRA KÄNNA NYA MÄNNISKOR
Tycker du om att utveckla och utvecklas? Då kan du göra en insats som volontär i Fältbiologerna. Här kan du hitta alla sätt att vara volontär hos oss!
BLI VOLONTÄR
De finns mängder av olika sätt du kan lära dig mer på i Fältbiologerna! Följ med på aktiviteter, gå med eller starta ett nätverk eller kika in på våra böcker. Det är bara några sätt, hoppas vi ses på nästa aktivitet!
LÄRA MIG MER!

VÅRA KLUBBAR

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Aktuellt
Artikel
Debatt
Information
Press

VÅRA PROJEKT

RÅM

RÅM är en riksaktivtet och sker i början av varje år. De betyder att alla medlemmar, nya som gamla är varmt välkomna till det vi kallar RÅM. RÅM är en förkortning för riksårsmöte (då vi beslutar om vår framtid) men i Fältbiologerna är RÅM fullspäckat med så mycket mer än ett möte.

Läs mer >>

FÄLTSTATION ÖLAND

Fältstation Öland är årets häftigaste aktivitet där fältbiologer från hela landet samlas i Grönhögen på Öland för fyra dagar av fågelmorgnar, utomhusaktivteter, nybörjarkurser och härlig gemenskap.

läs mer >>

SLUTA SLAKTA SKOG!

Skogen ser inte längre ut som du tror. Överallt huggs hela skogspartier ner och skapar hål i vårt ekosystem. Hål som gör att djur dör och flera arter hotas idag att helt försvinna. Men det finns en lösning! Stötta och följ vår kampanj så får du vet hur det ser ut idag och hur det kan se ut imorgon!

Läs mer >>