Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

50-års jubilieum med Naturskyddsförening

31/08 - 01/09

Gratis

Göteborgsklubben åker till Herrljunga och firar Naturskyddsföreningens 50-års jubileum!


Fältbiologerna i Göteborg fick möjligheten att delta på jubileet i Herrljunga den 1 september. Där kommer vi ha en ”mini-fältststion Öland”, där vi lagar mat på stormkök tillsammans och sover i tält. Som aktiviteter kommer vi satsa på vilda växter och vattendjur. För den som vill sova över i tält åker vi tillsammans den 31:a till Herrljunga på eftermiddagen.

 

Var? Herrljunga, Orraholmen

När? Från den 31:a augusti till 1:a sepember. Aktiviteterna sker den 1:a, men vill man sova över åker man redan sen 31:a. När åker vi den 31:a? Vi har ännu inte bestämt det, men antagligen på eftermiddagen. Mejla oss!

Att ha med sig; tält, sovsäck, liggunderlag, lämpliga kläder, stormkök, hygienartiklar, mat för två dagar, bränsle till stormköket.

– Vad gör jag om jag inte har alla saker? Tält kan man dela, samma med stormkök. Sovsäck och liggunderlag kan man fråga om, men det är inte säkert att det finns. Dock kommer det nog inte bli superkallt, men det är bra att vara förberedd för både regn och lite kyla.

 

 

Vill du vara med är det viktigt att låta oss veta det. Svarar ingen på mejlen, sms:a. Vill du låna något är det också viktigt att man frågar:)

Kontaktpersoner;    

avaunger@hotmail.se  

aron.s.hansson@gmail.com

Sms (om ingen svarar); 072-5305161

 

 

 

Detaljer

Börjar:
31/08
Slutar:
01/09
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör

Ava Unger

Plats

herrljunga