Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ängsmarkshelgen

13/06 - 14/06

Gratis

Bin och insekter dör! Hur kan vi rädda dom?  

Plats, datum och tid:
13 juni, kl.10-16 vid Ekudden, Skarpnäck
14 juni, kl. 10-16, plats meddelas inom kort

Vad har ängar med klimatet att göra? Varför är pollinatörer så viktiga? Vad kan vi göra för att rädda den biologiska mångfalden?

Dessa frågor och många fler kommer vi tillsammans att söka svaren på under ängsmarkshelgen, med bland annat en mycket passionerad expert från Naturskyddsföreningen på vår sida. Men vi kommer inte enbart att lära oss: Vi kommer även praktiskt att göra något för den biologiska mångfalden!

Utomhushäng, kunskap och aktivism – allt under en helg! Inga förkunskaper krävs. Anmäl dig här senast 10 juni: https://forms.gle/eSUuKBm6B7Z2cRWV9

Vi kommer med mer information när det närmar sig.

VIKTIGT
Pågrund av covid-19 kommer vi inte att ha någon övernattning och endast ha utomhusaktiviteter.  Vi hjälps åt att tillsammans hålla avstånd till varandra för att minska smittorisken. Vi kommer också att ha desinfektionsmedel och våtservetter.


Det behövs inga förkunskaper och helgen är gratis. Fältbiologerna står för alla kostnader, inklusive reseersättning. Du som är ny på svenska är välkommen! Vi kommer att hjälpas åt så att alla förstår vad som sägs.

Helgen arrangeras inom projektet Naturmakt och en grupp medlemmar kommer att planera helgen med stöd av fältbiologernas miljömentor, Agnes Grönvall. 

Fältbiologerna är ungdomsförening och våra aktiviteter ska vara trygga sammanhang för unga i alla åldrar. Vi är därför en helt alkohol- och drogfri förening.

Detaljer

Börjar:
13/06
Slutar:
14/06
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,

Annan

Sista anmälan
1 juni
Anmälan
https://forms.gle/UqEiuwh4aTt7Rmsz9
Kontaktperson
Agnes Grönvall
Tillgänglighet
Alla