Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte Fältbiologerna Umeklubben

11 april kl. 14:00

Hej kära fältbiologer!
Den 11 april har Umeås Fältbiologer klubbårsmöte – hurra! Vill du upptäcka naturen och kämpa för klimatet tillsammans med andra? Nu söker vi nya medlemmar till styrelsen!
Det gångna året 2020 har varit tufft för oss alla och det är viktigt att vi fortsätter hålla hoppet högt samt fortsätter att kämpa för det som är viktigt! Vi hos Fältbiologerna Ume-klubben håller igång för miljön och klimatet. Vi vill nu bli fler som jobbar för att försöka att göra framtiden mer hållbar och stå upp för de många orättvisor som finns mot naturen.
Det gågna året har vi bland annat anordnat en fågelexkursion, nattfjärilsexkursion på biologiska mångfaldens dag, haft inspirerande tal på kyrkoloppisar och en kväll där vi diskuterade skogsbruket i Sverige. Vi har haft superroligt med de aktiviteter vi kunnat anordna, och vi har medel och tid för att anordna både fler och större aktiviteter för framtiden! Kanske en resa till Björnlandet eller fjällen? Du kanske själv varit sugen på att gå med i styrelsen där du kan få bestämma och påverka? Nu finns chansen!
Vårt digitala årsmöte går av stapeln den 11e april, där vi väljer in en ny styrelse. Vi vill därför bjuda in och bli fler och även bli mer representativa. Ofta bildar man en uppfattning om att det behövs speciella förkunskaper eller erfarenheter för att vara med, men så är det självfallet inte! Du behöver inte vara en naturexpert, veta fågelläten eller kunna vilka mossor som finns i skogen.
Vi söker dig som är engagerad och vill vara med och arbeta för miljön utifrån din egen kompetens, och vi är säkra på att alla har något att medföra till Umeklubben! 💚
Även om du inte vill söka till styrelsen har du rösträtt på årsmötet! Har du frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig!
Varmt välkommen på Umeklubbens KÅM!
//Styrelsen

Visa mindre

Annan

Länk till digital aktivitet
https://umu.zoom.us/j/62925563764?pwd=T3NZYkZ3b0w4VndySEFSN2ZESmtlZz09&fbclid=IwAR1zByGdNskopetBRWTfm2nhBnAu2SwJXe4te4SsI_CdLgSYbto8iu785e4