Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte med Boråsklubben!

31 mars kl. 18:00 - 19:00

Varmt välkomna till Boråsklubbens årsmöte!

Torsdagen den 31:e mars klockan 18:00 är det dags för årets viktigaste händelse i Boråsklubben; nämligen årsmötet. I år kommer årsmötet vara digitalt, mest på grund av det är ett smidigt alternativ. På årsmötet bestämmer vi hur framtiden för klubben kommer att se ut, vad vi vill pyssla med under kommande verksamhetsår och vilka som ska sitta i styrelsen. För att komma på årsmötet krävs absolut inga förkunskaper om styrelsearbete eller om Boråsklubben generellt, utan det är en fantastisk möjlighet att lära känna klubben.

☀️ ANMÄL DIG OCH FÅ ETT ÅRSMÖTESPAKET! Först och främst – så kul att du vill komma på årsmötet! Även om årsmötet kommer hållas digitalt vill vi att mötet ska kännas lustfyllt och roligt, till skillnad från den vanliga uppfattningen att årsmöten är tråkiga måsten. Därför kommer vi skicka ut ett årsmötespaket till alla som senast anmäler sig en vecka före årsmötet! Du får självklart komma på årsmötet även om du inte anmält dig i tid. Anmäl dig till boras@faltbiologerna.se senast den 24:e mars för att få hem paketet i tid. Skriv även med din hemadress, så kan vi skicka paketet hem till dig! Vi vill understryka att det är viktigt att anmäla sig, eftersom det är genom mejl vi kommer skicka ut årsmöteshandlingar och möteslänk. 

☀️ Vill du sitta i styrelsen? Det är ingen hemlighet att vi är nystartade och därför behöver vi fylla styrelseposter! De poster som finns är ordförande, kassör och styrelseledamot. Vill du inte ha ett särskilt uppdrag, men ändå vill vara med i styrelsen kan du vara styrelseledamot. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller särskilt mycket tid, eller för den sakens skull varit med på en klubbaktivitet någon gång. Undrar du om du har något att bidra med? Till det säger vi SJÄLVKLART! Ett viktigt synsätt när en funderar över att gå med i styrelsen är att tänka att alternativet är en tom styrelsepost. Därför har verkligen alla något att bidra med, oberoende av tidigare erfarenhet! Om du är intresserad eller har några frågor får du gärna kontakta oss på mejlen. 

☀️ Frågor? Kontakta oss på boras@faltbiologerna.se. 

Vi hoppas innerligt att vi ses på årsmötet!
// Boråsklubbens styrelse

Detaljer

Datum:
31 mars
Tid:
18:00 - 19:00
Evenemang Kategori:

Plats

Borås

Annan

Sista anmälan
Finns inget, men vill du ha årsmötespaketet är sista anmälan 24:e mars.
Kontaktperson
Katja Ohtonen