Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte med Göteborgsklubben

27 februari kl. 11:00 - 15:30

Gratis

Hej och varmt välkomna till Göteborgsklubbens årsmöte!

Lördagen den 27:e januari klockan 11:00 är det dags för Göteborgsklubbens årsmöte! Den kommer ske digitalt över Zoom. På årsmötet bestämmer vi hur nästa år kommer se ut, vad vi ska lägga pengar på och vilka som ska sitta i styrelsen. Vi kommer även prata om hur 2020 sett ut, vad klubben haft för verksamhet och hur vår ekonomi har sett ut.

🌲NYBÖRJARVÄNLIG AKTIVITET! Under årsmötet kommer du få en översikt av Göteborgsklubben, och är därför en perfekt aktivitet för dig som vill lära dig mer om föreningen. Du har också möjlighet att påverka verksamheten och berätta vad du vill göra under året!

🌲PÅVERKA! Du har möjlighet att påverka föreningen. Har du ett förslag? Skicka in till gbg@faltbiologerna.se eller säg till på själva årsmötet!

🌲 SCHEMA & VIKTIGA PAPPER! För dig som undrar hur dagen kommer se ut kan du detaljerat läsa det i Viktiga Papper. I Viktiga Papper finns all information om årsmötet och är mycket bra att kolla igenom innan årsmötet. Där finns också en länk till en film om årsmöten och varför vi har dem. Klockan 13 kommer vi ha lunch i en timme och vi hoppas att du under dagen kommer kunna vara utomhus. Vill du ha fler raster är det bara att säga till! Glöm inte att sluttiden är preliminär, det kan hända att det blir tid över eller att mötet drar ut på tiden.

🌲 LÄNK TILL ZOOM! Vi kommer använda oss av Zoom till vårt möte. Har du aldrig testat Zoom och känner dig obekväm med det, får du gärna mejla oss (gbg@faltbiologerna.se) så kan vi hjälpa dig. Här är länken till årsmötet!

🌲 FRÅGOR & ANMÄLNING! Anmälning krävs inte, men klicka gärna i “kommer” på Facebook eller mejla oss. Då har vi lite koll på hur många som kommer! Har du ytterligare frågor och funderingar mejla gbg@faltbiologerna.se, så lovar vi att hjälpa dig så gott vi kan!

Hoppas vi ses!

 

Detaljer

Datum:
27 februari
Tid:
11:00 - 15:30
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Zoom