Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte med Göteborgsklubben

14/03 kl. 10:00 - 14:00

Gratis

Nu är det dags för Göteborgsklubbens årsmöte! På årsmötet bestämmer vi vad klubben ska göra under året, vi väljer en ny styrelse och röstar om budgeten för nästa år. Ingen kunskap behövs, och är du intresserad av hur klubben fungerar, är årsmötet en perfekt aktivitet för dig.

Årsmötet börjar klockan 10:00 i Studiefrämjandets lokal vid Redbergsplatsen. Vi har ingen exakt sluttid för själva mötet, då diskussioner kan bli långa, men de kan också vara ganska korta. En bra gissning är att mötet är färdigt innan klockan 14:00, men det är bara en ungefärlig tid. Vi bjuder på vegansk lunch och veganskt fika!

Var? I Studiefrämjandets lokal Falken vid Redbergsplatsen.

Hur tar jag mig dit? Ta buss 17 eller 60 till Redbergsplatsen, men du kan också ta spårvagn 1 eller 3 till samma hållplats. Sista biten (ca. 300 m) går du!

När? 14:e mars klockan 10:00

Anmälan? Mejla gbg@faltbiologerna.se och skriv att du vill komma. Berätta också om du har allergier, en intollerans eller speciella behov och isåfall hur vi kan hjälpa dig. Är du orolig över något, tveka inte att mejla oss.

Sista anmälningsdatum? 10:e mars.

Förbered dig inför årsmötet!

  • Ett bra tips är att läsa viktiga papper. Då blir det enklare att rösta om budgetförslaget, verksamhetsplanen och verksamhetsberättelsen. Läs Viktiga Papper genom att klicka på bilden nedan 🙂

  • Förbered frågor inför remissdebatten! Under remissdebatten ställer man frågor till klubbstyrelsen, så att en sedan kan rösta om ansvarsfrihet.

Har du frågor om årsmötet? Tveka inte att mejla oss på gbg@faltbiologerna.se

Hoppas vi ses!

 

Årsmöteshandlingar: 

 

Detaljer

Datum:
14/03
Tid:
10:00 - 14:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:

Annan

Sista anmälan
10:e mars
Kontaktperson
Katja Ohtonen

Plats

Sverige + Google Map