Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte med Norrortsklubben!

25/04 kl. 16:00 - 18:00

Kom på Norrorts årsmöte!

 

När: 25 april 16:00-18:00

 

Var: Upplands Väsbys bibliotek (Messingen)


Vad gör man på ett årsmöte?

På årsmötet kommer vi gå igenom vad klubben och styrelsen har gjort under året som varit. Sedan ska vi bestämma vad vi vill göra i år och välja en ny styrelse. Vi skriver verksamhetsberättelse, verksamhetsplan och budget tillsammans på mötet.

 

Vill du kandidera?

Vi söker just nu fältbiologer som vill sitta i norrorts klubbstyrelse! Är du en av dem?

För att sitta i klubbstyrelsen, vara ledamot, behöver man inte kunna något sen tidigare. Att vara ledamot brukar framförallt innebära att man får planera roliga aktiviteter men det kan också betyda att man har några möten t.ex tillsammans med de andra i styrelsen. Det är enkelt att välja hur mycket tid man vill lägga ner på klubbstyrelsen.

För att en klubb ska få finnas så måste det sitta minst tre stycken i styrelsen. Just nu är vi bara två som kandiderar så vi behöver dig!

Vill du kandidera så får du gärna höra av dig till mig, Malva (kontaktuppgifter nedan), annars går det superbra att kandidera på årsmötet också.

 

Vilken klubb tillhör jag?

Är du osäker på om du är medlem i norrortsklubben kan du kontakta mig så klurar vi ut det!

Vill du kandidera eller har du några frågor om hur det är att sitta i styrelse? Hör gärna av dig till malva.korall@gmail.com eller 070 584 93 99.

Detaljer

Datum:
25/04
Tid:
16:00 - 18:00