Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Årsmöte med Stockholm-Uppland-Gotland!

2 oktober kl. 17:00 - 4 oktober kl. 12:00

Den 2-4 oktober är det dags för årsmöte med Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotland!
På mötet kommer du som är medlem kunna lyfta dina tankar och idéer och tillsammans med andra fältbiologer diskutera vad ni vill göra i distriktet det kommande året. Såklart blir det även tid för fika och annat kul.

Schema

 

Fredag:
cirka 17.00 Samling på Jakobsbergs station, med gemensam avfärd till årsmöteslokalen. Mer info om exakt avgångstid publiceras här längre fram.
18.00 Middag
19.00 Lära-känna-lekar och kvällsaktiviteter

Lördag:
8.00 Frukost
9.00 Årsmöte
12.30 Lunch
13.30 Uteaktiviteter
15.00 Årsmöte
19.00 Middag
21.00 DÅM-show

Söndag:
8.00 Frukost
9.00 Idéspånande och pepp inför höstens aktiviteter
12.00 Hemresa

Vet du redan nu att du vill komma? Anmäl dig på en gång för att säkra en plats, genom att fylla i detta formulär

Val till förtroendeposter

På mötet kommer nya förtroendevalda att väljas, närmare bestämt en ny styrelse samt valberedning och revisor. Är du medlem i Fältbiologerna och intresserad av att engagera dig mer i distriktet? Välkommen att kandidera! Klicka här för att läsa mer om uppdragen och skicka in din kandidatur.

För frågor om styrelsearbetet, kontakta distriktsstyrelsen direkt på mail sug.styrelse@faltbiologerna.se, eller direkt till vår Facebook-sida: https://www.facebook.com/faltbiologernastockholmupplandgotland/ Du kan också kontakta Moa på kansliet med frågor om uppdragen, på moa.lindholm@faltbiologerna.se.

Lägg fram motioner!

En motion är ett förslag från medlemmar som årsmötet kan ta beslut om. Alla medlemmar i Fältbiologerna S-U-G kan lägga fram motioner och de kan handla om vad du än tycker är viktigt. Ska Fältbio S-U-G bli mer tillgängligt, hyra en ny lokal, starta en kampanj, satsa på något speciellt under året? Hör av dig till jonas__bengtsson@outlook.com (dubbelt understreck) om du vill skriva en motion men behöver hjälp eller tips om hur du ska skriva. Om du har skrivit en motion ska du skicka den till sug.styrelsen@faltbiologerna.se senast 21 september.

Rösta utan att närvara på mötet?

Minst en vecka innan årsmötet kommer Viktiga Papper (årsmöteshandlingarna) till alla medlemmar. De innehåller alla förslag som lagts av medlemmar och styrelsen. Då kommer du ha möjlighet att rösta i förväg på de förslag som du har åsikter om. I år kommer du dessutom kunna distansrösta på årsmötet – när ändringsförslag läggs medan årsmötet pågår, kommer du kunna rösta för och emot dessa via sms eller app. För att distansrösta, anmäl dig i samma anmälningsformulär och klicka i att du är med på distans.

Volontär?

Vill du göra en liten extra insats på mötet, och är pepp på att exempelvis rocka en rolig hatt, slänga ihop en god grönsaksgryta eller hålla i ett pass om något du brinner för? Vi söker bland annat DÅM-konferencierer, matvolontärer och passhållare! Hör av dig till moa.lindholm@faltbiologerna.se om du är peppad och vill veta mer.

Frågor?

Har du några frågor om helgen går det jättebra att höra av dig till sug.styrelsen@faltbiologerna.se eller moa.lindholm@faltbiologerna.se.

Välkommen!

Detaljer

Börjar:
2 oktober kl. 17:00
Slutar:
4 oktober kl. 12:00
Evenemang Kategorier:
,

Annan

Sista anmälan
25 september
Anmälan
https://forms.gle/ps9KsgQ7qdjhSyEc6
Kontaktperson
Jonas: 0727116767
För vem
Alla Fältbiologer i Stockholm, Uppland och Gotland