Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Besök hos Uppsala biodlare med Uppsala fältbiologer

26/05 kl. 17:30 - 19:30

Gratis

Vill du utöka dina kunskaper om bin? Häng med till Uppsala biodlares gård ute i Jälla! Där kommer vi få en kortare föreläsning om bin och deras samhällen, utveckling, svärmning, sjukdomar och behandling, honungsskörd med mera! Sedan kommer vi även få insyn i ett bisamhälle och för att kunna kika på ägg, puppor, pollen, honung, arbetsbin, drönare och drottningar. Detta följs av lite fika och diskussion.

Skyddskläder finns att låna på plats men det är bra om du ser till att ta med egna stövlar. Besöket beräknas ta 1,5-2 timmar.

Hitta hit: Buss 811/886 stannar på gångavstånd. För exakt kartposition se länk: https://uppsalabiodlare.se/foreningen/bigarden-i-jalla/

Anmälan: Då det är ett begränsat antal platser behöver du anmäla dig för att delta på denna aktivitet. Detta gör du till Ellen på 0737324797. Det är bara att höra av sig till samma nummer om du har några frågor.

Aktiviteten är lite väderberoende så den kan komma att behöva flyttas fram till veckan efter beroende på hur prognosen ser ut. Anmäl dig ändå så hör jag av mig om datumet skulle ändras.

Hoppas vi ses!

Detaljer

Datum:
26/05
Tid:
17:30 - 19:30
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar: