Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Din första helg med Fältbiologerna

15/02 kl. 16:40 - 17/02 kl. 13:00

Anmäl dig här: https://goo.gl/forms/0QyvPlJHTWJHxXA52

❊ VÄLKOMMEN!✊ Vi är jätteglada att nu annonsera vår nästa introduktionshelg, för dig som vill börja bli aktiv i Fältbiologerna!

❊ VAD ÄR FÄLTBIOLOGERNA? 🍀
Fältbiologerna kämpar för miljön, vi besöker spektakulära naturområden, vi lär oss om ekologi och odlar egna grönsaker, vi upptäcker arter, vi klimatstrejkar, och vi räddar skyddsvärda skogar.
Allt detta eller något helt annat som har med natur och miljö att göra – Vad vill du göra? Med oss finns utrymme att prova och förverkliga dina egna idéer. Ditt äventyr börjar den 15e februari.

❊ VAD HÄNDER DENNA HELG? 🐝
Helgen äger rum i Rockstastugan på Järvafältet, som är Fältbiologernas egen stuga. Du kommer få lära dig mer om Fältbiologerna och vad vi gör för att påverka, vi kommer vara i naturen och få inspiration, pepp och nya likasinnade vänner. Du kommer få utveckla ditt engagemang och lära dig hur du kan börja göra egna aktiviteter.
Därtill gör vi vad vi vill, t ex åka skridskor, stjärnskåda, spela spel, titta på film, spåra i snön, ha artrace, lära oss om växter, etc. Du som deltar får gärna ge idéer 🙂

❊ TIDER ⌚
Vi kommer att mötas kl 16:40 vid Jakobsbergs Pendeltågsstation (tåg kommer dit 16:37 söderifrån och 16:38 norrifrån), och sedan åka buss till stationen Tånglöt och går till stugan och äter middag tillsammans. Vi kommer även att kunna möta upp dig senare på fredagkvällen, och på lördag morgon kl 9. Vi avslutar efter lördag middag.

❊ INGEN KOSTNAD! 👌
Helgen är helt gratis. Jättegod mat ingår. Alla medlemmar som bor vartsomhelst i Stockholms län, Uppsala eller Gotland får resan betald av oss för att vara med.

Kom med ut i naturen och in i miljödebatten!
Anmäl dig här: https://goo.gl/forms/0QyvPlJHTWJHxXA52

Detaljer

Börjar:
15/02 kl. 16:40
Slutar:
17/02 kl. 13:00
Evenemang Kategorier:
,

Annan

Sista anmälan
14e februari
Anmälan
https://goo.gl/forms/0QyvPlJHTWJHxXA52
Kontaktperson
Joakim Andrén, joakim.andren@faltbiologerna.se