Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Distriktsårsmöte med Fältbiologerna Sthlm-Uppland-Gotland 2019!

04/10 kl. 16:30 - 06/10 kl. 14:00

VIKTIGA PAPPER FINNS HÄR!

Det är dags för DistriktsÅrsMöte (DÅM) för alla fältbiologer i Stockholm, Uppland, och Gotland! Under en hel helg tillsammans kommer vi umgås, lära oss om Östersjön, ha DÅM-show, utforska naturen i närheten, äta god mat – och ha själva årsmötet. Nya och gamla fältbiologer i alla åldrar är varmt välkomna!

Årsmöteshelgen kommer i år äga rum i en scoutstuga i Lovöns naturreservat. Både lägereldar, fåglar, stränder och svamp och annat finns i närheten 🙂

Du anmäler dig här: https://forms.gle/2F4LXV4aujYa913p9

= = = VAD ÄR ÅRSMÖTET? = = =
Årsmötet är det möte som bestämmer vad Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotland ska göra hela det närmaste året. Mötet bestämmer vilka aktiviteter vi ska göra, vad vi ska satsa på, vad vi ska göra för aktiviteter, hur vi ska förändra vår förening.
Vi kommer förklara allting om hur ett årsmöte fungerar i förhand och på plats, så du behöver inga förkunskaper om detta!

Hela helgen, inklusive mat, är helt gratis för alla medlemmar mellan 13-25 år.

= = = PRELIMINÄRT SCHEMA! = = =

På fredag 16:40 har vi exklusivt studiebesök på Naturhistoriska riksmuseets insektssamlingar. Därefter åker vi till stugan på Lovön, äter och umgås.

På lördagen är själva årsmötet, då tar vi alla beslut och har lite olika pass där vi diskuterar vad vi ska göra det kommande året. Årsmötet avslutas under dagen. Vi upplever naturen under dagen och på kvällen är det dags för den legendariska DÅM-showen!

Söndagen kommer också ha roliga och fältbiologiska aktiviteter som inte är planerade än!

Det är helt fritt att vara med på precis vilka delar av helgen du vill (inkl att bara komma på studiebesöket eller kringaktiviteterna)
Det finns sängar i lokalen men vi räknar inte med att de kommer räcka till alla.

= = = KANDIDERA! = = =
Under årsmötet kommer vi välja vår nya styrelse – dvs de som kommer att leda distriktets arbete och aktiviteter det kommande året. Det är en jätterolig möjlighet för dig som vill bli mer engagerad i miljö- och naturfrågor och hjälpa Fältbiologerna och frodas och utvecklas!
Om du är intresserad av att kandidera till styrelsen eller andra uppdrag, läs mer här:
https://www.faltbiologerna.se/kandidera-till…/

Anmäl dig här: https://forms.gle/2F4LXV4aujYa913p9

Detaljer

Börjar:
04/10 kl. 16:30
Slutar:
06/10 kl. 14:00
Evenemang Kategorier:
,

Annan

Kontaktperson
Joakim Andrén, joakim.andren@faltbiologerna.se

Plats

Scoutstuga i Lovöns naturreservat
K2 Scoutstuga, Strömdalsvägen 115
Stockholm, 178 93 Drottningholm
+ Google Map