Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fågelparty – introkväll för nybörjare och erfarna

25/03 kl. 17:00 - 21:00

Gratis

Häng med på en kväll fylld av nybörjarvänligt fågelnörderi med Fältbiologerna! Vi ordnar fågelquiz på både fåglarnas läten och utseenden (främst väldigt vanliga fåglar), håller en genomgång av Fågelguiden (den bästa fågelboken) samt berättar mer om hur webbplatsen Artportalen fungerar, där en kan både se andra fågelskådares fågelfynd och rapportera in fåglar själv.

Fältbiologerna bjuder på vegansk linsgryta som vi lagar tillsammans, och frukt som fika senare på kvällen.

Kvällen börjar 17.00, och då börjar vi med att laga mat tillsammans. Klockan 17.30 hoppas vi att maten är klar, och 18.00 planerar vi att köra igång själva fågel-lärandet. Om du inte kan delta förrän 17:30 eller 18:00 går det bra att komma när som helst mellan 17 och 18 – så länge du kommer senast 18:00.

Alla är välkomna på kvällen oavsett hur mycket eller lite du redan kan om fåglar – allt som behövs är att du vill lära dig mer! Eventet är endast till för medlemmar i Fältbiologerna – är du 25 eller yngre är du välkommen att bli medlem om du inte redan är det! (Gå in på https://www.faltbiologerna.se/bli-medlem/)

Anmälan: Fågelkvällen har ett begränsat antal platser – 8 stycken – så anmälan krävs för att kunna vara med på kvällen. För anmälan gäller först till kvarn. Anmäl dig genom att mejla falting.alex@gmail.com eller (om ni är Facebook-vänner) skriva till Alex Fälting på Messenger. OBS: det räcker inte att klicka i “Kommer” i Facebook-eventet utan du måste anmäla dig via mejl eller chatt!

Plats: Kvällen kommer att hållas på Blodstensvägen 31 i Eriksberg (hemma hos Alex Fälting).

Tillgänglighet: Tyvärr är mötet på tredje våningen utan hiss.

Evenemanget är helt gratis. Du behöver inte ta med dig något utan kom som du är. Vi ses!

Detaljer

Datum:
25/03
Tid:
17:00 - 21:00
Pris:
Gratis

Arrangör

Alex Fälting
Telefon:
0762723909
E-post:
falting.alex@gmail.com

Annan

Kontaktperson
Alex Fälting

Plats

Blodstensvägen 31, lgh 1301
Blodstensvägen 31
Uppsala, 75642
+ Google Map