Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fältbiologernas Klubbkalas i Stockholm!

15/02 kl. 13:45 - 16/02 kl. 16:00

Anmälan här: https://forms.gle/XEAEMXuomLPAS26S7

Är du redo att ta en aktiv roll i att driva vår växande förening, och dina egna intressen? Är du intresserad av vad det innebär att vara med i en klubbstyrelse, eller har du redan bestämt dig för att kandidera? Funderar du på att starta en ny klubb?

Vi bjuder nu in till vårens klubbkalas för alla som är, eller vill vara, klubborganisatör eller styrelsemedlem för klubbar i Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotland!

Denna helg kommer du få kunskap om hur du kan arrangera aktiviteter, hur distriktet och riksföreningen kan hjälpa dig, hur du kan värva, hur man kommer igång i en styrelse eller startar en ny klubb. Vi kommer också ha pass om klimatförhandlingar, och kalasmiddag på lördagkvällen, och givetvis vara utomhus på Järvafältets naturreservat.

Vi ses vid Jakobsbergs station (i bussterminalen) kl 13:45 på fredagen. Därifrån går vi gemensamt till Rockstastugan där vi lär känna varandra och börjar med pass om att driva aktiviteter i klubbar, hur distriktet kan hjälpa till mm. Sen har vi middag, spelar spel eller liknande!
Under söndagen kommer vi ha pass med massa matnyttigt om att arrangera aktiviteter, värva och sköta en klubbs pappersarbete, och njuta av den fina naturen runt omkring.

Har du frågor, önskemål eller annat? Hör av dig!

Helgen är helt gratis, mat ingår, och för dig som har resekostnader (inom Stockholm, Upplands och Gotlands län), ger vi dig full reseersättning.

Anmälan här: https://forms.gle/XEAEMXuomLPAS26S7

Detaljer

Börjar:
15/02 kl. 13:45
Slutar:
16/02 kl. 16:00
Evenemang Kategorier:
,

Annan

Sista anmälan
2020-02-10