Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Filmkväll med Göteborgs Fältbiologer

21/02 kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Under de senaste åren har det blivit populärt med minimalism. I princip handlar det om att äga färre saker som man inte behöver. Detta är viktigt i och med klimatkrisen, då ju färre saker vi vill och behöver ha, desto färre saker behöver vi producera. I dokumentären “Minimalism, a documentary about the important things”, får vi lära oss mer om köphets och hur det påverkar oss och vårt samhälle. Dokumentären tar upp frågor kring konsumtion, psykologi och om en faktiskt blir lyckligare av fler saker.

Är du intresserad? Kom då till Lokal Media den 21:e februari klockan 17:00, och njut av både popcorn och en härlig dokumentär.

Var? Studiefrämjandet Falken i Lokal Medias lokal en trappa upp till vänster. Adress; Falkgatan 7. Åker du kollektivtrafik tar du dig till Redbergsplatsen, för att sedan gå ca. 300 m.

När? 21:e februari 17:00- ca. 19:00

Kunskapskrav? Inga. Kom oavsett vilka kunskaper du har.

Mat/dryck? Popcorn och saft/te!

Anmälan? Mejla gbg@faltbiologerna.se och skriv att du vill vara med. Har du någon allergi, är intolerant eller om det är något annat vi behöver veta.

Senaste anmälan? Den 18:e februari. Du är välkommen att komma även om du inte anmält dig, men isåfall kanske det inte kommer finnas fika till dig.

Andra frågor? Mejla gbg@faltbiologerna.se

Hoppas vi ses!

Detaljer

Datum:
21/02
Tid:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis

Annan

Sista anmälan
18:e februari
Kontaktperson
Katja Ohtonen

Plats

Sverige + Google Map