Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Filmvisning av “Om skogen” – Göteborg

24/09 kl. 17:30 - 19:30

Gratis

Under året har Fältbiologerna haft en kampanj om den svenska skogen. Till kampanjen kommer det en dokumentärfilm “Om Skogen”, som handlar om svenska skogar och bristen på biologisk mångfald. Eftersom det är en så otroligt viktig fråga har Göteborgsklubben bjudit in lokala politiker till en filmvisning – yay! Självklart är du också inbjuden, som privatperson eller fältbiolog! Här kommer lite information;

🌲Visningen kommer ske torsdagen den 24:e september klockan 17:30 hos Bio Roy. Gratis snacks och dricka finns, och sen är det bara att sätta sig i en skön biofåtölj, och njuta av en viktig film. Vi avslutar med ett kort mingel till klockan blir 19:30.

🌲 ANMÄLNING! På grund av Covid-19 har vi begränsade platser, och därför är det viktigt att anmäla sig i tid! Först till kvarn gäller, och nedan finns anmälningsformuläret. Vill du ha med en extra person, kollega, vän, partner, är de självklart välkomna i mån om plats! Vi föredrar om varje enskild person som vill komma, gör en egen anmälning. Ett plus i kanten är om ni skriver att ni går tillsammans, under punkten “Övrigt”.

🌲 ANMÄL DIG! Här finns anmälningsformuläret; https://forms.gle/cybga9gjWKxP97L38

🌲 Vill du veta mer om kampanjen? Gå in på; omskogen.se 

🌲 Frågor? Mejla gbg@faltbiologerna.se 

Hoppas vi ses!

Detaljer

Datum:
24/09
Tid:
17:30 - 19:30
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Bio Roy
Kungsportsavenyn 45
Göteborg, 41136
+ Google Map
Telefon:
031308011
Webbplats:
https://www.bioroy.se/#/home