Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fjällvandring för erfarna!

01/08

300kr

Vill du vandra i fjällen tillsammans med andra naturälskande fältbiologer i sommar?

 

Varje år arrangerar Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotland fjällvandringar för nya och erfarna vandrare, och är alltid en fantastisk upplevelse. Häng med och se vad ni lyckas upptäcka i år!

I år kommer vi åka på två fjällvandringar! Om du har vandrat i fjällen förut, så läs vidare. Om du aldrig har gjort det tidigare, så passar den andra fjällvandringen perfekt!

Datum är inte bestämt än – det bestäms gemensamt av de som är med på vandringen.

ANMÄLAN OCH FÖRBEREDELSER

Denna fjällvandring kommer gå i trakterna runtomkring Östersund! För att anmäla dig fyller du i formuläret och betalar in 300kr i anmälningsavgift. Om du inte har möjlighet att betala avgiften, så kommer vi kunna ge möjlighet till en eller två deltagare per grupp att vandra gratis. Vandringen kommer ledas av Mollie, en erfaren fjällvandrare och fältbiolog, och det finns plats för totalt 6 deltagare.

Ni planerar resan tillsammans – då ingår att planera matinköp, vandringsrutt, och datum. Ni kommer därför att behöva träffas fysiskt ungefär två gånger innan vandringen och planera och bestämma det tillsammans. All mat lagar vi själva på stormkök.

 

UTRUSTNING

Det är sannolikt att sovsäck, tält och stormkök går att låna gratis av Fältbiologerna om ni skulle sakna det. Om du saknar tillgång till annan nödvändig utrustning (t.ex. ordentlig ryggsäck och kängor) men ändå vill delta, kontakta oss så försöker vi lösa det! Annars behöver du stå för den utrustningen själv.

 

MAT OCH RESA

Fältbiologerna betalar för mat och för resorna mellan Stockholm och vandringsplatsen. Om du bor längs med sträckan som tåget går – d.v.s. på en station tåget stannar vid norr om Stockholm – kan du givetvis kliva på längs vägen. Om du bor utanför Stockholm-Uppland-Gotland-distriktet och har en lång resa till någon av hållplatserna, kan vi förmodligen inte betala hela din resa.

 

Medlemmar som bor inom distriktet (Uppsala, Stockholms och Gotlands regioner) prioriteras. I övrigt går platserna till de som först anmält sig. Man måste vara medlem i Fältbiologerna för att anmäla sig. Efter att du har anmält kommer vi höra av oss och berätta om du har fått en plats. Om du därefter behöver avanmäla dig, så måste du göra det så fort som möjligt.

 

Du får:

* En fjällvandring med andra fantastiska fältbiologer

* Resa från Stockholm och mat betald

* Möjlighet att låna utrustning

 

Du behöver:

* Vara mellan 15 och 25 år gammal och medlem i Fältbiologerna

* Kunna bära 20kg långa sträckor. Detta brukar inte vara ett större problem för de flesta med normal kondition.

* Betala anmälningsavgift på 300kr

* Vara med och planera

* Fixa den utrustning som vi inte kan ordna till dig (kan t ex vara ordentlig ryggsäck och kängor, se packlista i anmälningsformuläret nedan)

 

Välkommen att anmäla dig! Sista anmälningsdag är 31a mars.

 

Anmälan här: https://forms.gle/yvyuCLotE1LFaQmo6

Kontakt till vandringsledare Mollie Lannebo: mollie.lannebo@hotmail.com

Detaljer

Datum:
01/08
Pris:
300kr
Evenemang Kategorier:
,

Annan

Sista anmälan
31a mars
Anmälan
https://forms.gle/yvyuCLotE1LFaQmo6
Kontaktperson
Mollie Lannebo: mollie.lannebo@hotmail.com