Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fjällvandring i Dalarna

01/08 - 08/08

300kr
Vill du testa på att fjällvandra för första gången i ditt liv? Eller är du redan en erfaren vandrare som vill uppleva fjällen med andra naturintresserade?
I år kommer Fältbiologerna åka på två fjällvandringar! Den andra, till Abisko 4-12e augusti, hittar du här: https://www.facebook.com/events/552652321924566/

Anmälan här: https://forms.gle/hMVnccWp8pzicW4P7

Denna fjällvandring går 1-8e augusti vid Grövelsjön i Dalarna. Under vandringen kommer det följa med minst en deltagare som har vandrat förr. Vi har plats för totalt 6 deltagare som planerar resan tillsammans: Det är upp till gruppen att bestämma själva hur årets vandringar blir! Ni bör ha möjlighet att träffas fysiskt åtminstone en gång innan vandringen.

Du får:
* En fjällvandring med andra fantastiska fältbiologer
* Resa från Stockholm och mat betald
* Möjlighet att låna utrustning

Du behöver:
* Vara minst 14 år gammal
* Kunna bära 20kg långa sträckor
* Betala anmälningsavgift på 300kr
* Vara med och planera resa, vandring och förberedelser
* Fixa den utrustning som vi inte kan ordna till dig (kan t ex vara ordentlig ryggsäck och kängor)

Det är sannolikt att sovsäck, tält och stormkök går att låna gratis av Fältbiologerna om ni skulle sakna det. Om du saknar tillgång till annan nödvändig utrustning (t.ex. ordentlig ryggsäck och kängor) men ändå vill delta, kontakta oss så försöker vi lösa det!
Annars behöver du stå för den utrustningen själv.
Fältbiologerna betalar för mat och för resorna mellan Stockholm och Grövelsjön. (Om du bor längs med sträckan som tåget går – d.v.s. på en station tåget stannar mellan Stockholm och Dalarna – kan du givetvis kliva på längs vägen.)
Om du bor utanför distriktet och har en lång resa till någon av hållplatserna, kan vi förmodligen inte betala hela din resa.

Medlemmar som bor i distriktet prioriteras. I övrigt går platserna till de som först anmält sig. Man måste vara medlem i Fältbiologerna för att anmäla sig. Efter att du har anmält kommer vi höra av oss och berätta om du har fått en plats. Anmälan är bindande när du har accepterat.

Sista anmälningsdag är 27 april.

Välkommen att anmäla dig!

Anmälan här: https://forms.gle/hMVnccWp8pzicW4P7

Detaljer

Börjar:
01/08
Slutar:
08/08
Pris:
300kr
Evenemang Kategori:

Annan

Sista anmälan
27e april
Anmälan
ttps://forms.gle/hMVnccWp8pzicW4P7