Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fjällvandring med Fältbiologerna!

16/08 kl. 08:00 - 22/08 kl. 17:00

300kr

Vill du vandra i fjällen tillsammans med andra naturälskande fältbiologer i sommar? 

 

Varje år arrangerar Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotland fjällvandringar för nya och erfarna vandrare, och det är alltid en fantastisk upplevelse. Häng med och se vad ni lyckas upptäcka i år!

 

I år anordnar vi en vandring, som kommer äga rum i Lappland under vecka 33. Den är öppen för alla, oavsett tidigare erfarenhet av vandring. 

 

ANMÄLAN OCH FÖRBEREDELSER

För att anmäla dig fyller du i formuläret, och efter att ha fått en plats betalar du in 300kr i anmälningsavgift. Vandringen kommer ledas av Alice, en erfaren fjällvandrare och fältbiolog, och det finns plats för totalt 6 deltagare. 

Ni planerar resan tillsammans – då ingår att planera matinköp, vandringsrutt, och exakta datum. Planeringen kommer i första hand ske över zoom, under flera träffar under våren och sommaren. 

 

UTRUSTNING

Det är sannolikt att sovsäck, tält och stormkök går att låna gratis av Fältbiologerna om ni skulle sakna det. Om du saknar tillgång till annan nödvändig utrustning (t.ex. ordentlig ryggsäck och kängor) men ändå vill delta, kontakta oss så försöker vi lösa det! Annars behöver du stå för den utrustningen själv.

 

MAT OCH RESA

Fältbiologerna betalar för mat och för resorna mellan Stockholm och vandringsplatsen. All mat lagas utomhus på stormkök. Om du bor längs med sträckan som tåget går – d.v.s. på en station tåget stannar vid norr om Stockholm – kan du givetvis kliva på längs vägen. Om du bor utanför Stockholm-Uppland-Gotland-distriktet och har en lång resa till någon av hållplatserna, kan vi förmodligen inte betala hela din resa.

 

Medlemmar som bor inom distriktet (Uppsala, Stockholms och Gotlands regioner) prioriteras. I övrigt går platserna till de som först anmält sig. Man måste vara medlem i Fältbiologerna för att anmäla sig. Efter att du har anmält dig kommer vi höra av oss och berätta om du har fått en plats. Om du därefter behöver avanmäla dig, är det viktigt att du gör det så fort som möjligt, så platsen kan gå till någon annan. 

 

Du får:

* En fjällvandring med andra fantastiska fältbiologer

* Resa från Stockholm och mat betald

* Möjlighet att låna utrustning

 

Du behöver:

* Vara mellan 15 och 26 år gammal och medlem i Fältbiologerna

* Kunna bära 20kg långa sträckor. Detta brukar inte vara ett större problem för de flesta med normal kondition.

* Betala anmälningsavgift på 300kr

* Vara med och planera

* Fixa den utrustning som vi inte kan ordna till dig (kan t ex vara ordentlig ryggsäck och kängor)

 

Varmt välkommen att anmäla dig! 

 

Anmälan här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTbWbMD9GmU2mOMEgCENlwWH7yRSO3-eVAkVI_n5LSLVLWCw/viewform?usp=pp_url

Kontakt till vandringsledare Alice Säfström: alice.safstrom@telia.com

Detaljer

Börjar:
16/08 kl. 08:00
Slutar:
22/08 kl. 17:00
Pris:
300kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Annan

Kontaktperson
Alice Säfström, alice.safstrom@telia.com

Plats

Lappland