Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Folk och fåglar med Göteborgsklubben

21/09 - 22/09

Gratis

Folk och Fåglar med Göteborgsklubben

I år har Naturum Getterön flera aktiviteter söndagen den 22 september. Tillsammans åker vi i Göteborgsklubben till Getterön för att lyssna på flera föreläsare, kika på fåglar och gå på ringmärkningsvisningar! Vi planerar också att sova över i ett vindskydd från lördagen till söndagen. Vill du bara komma på söndagen, är det helt okej!

Vill du veta mer om Folk och Fåglar? Kika in deras hemsida! http://xn--folkochfglar-0cb.se/

Oavsett om du kan ALLT om fåglar eller INGENTING är du välkommen att hänga på! Vi garanterar bra umgänge och mycket att lära sig! Det är fri entré på alla aktiviteter, plus att det finns både fik och en butik. Vill du hellre ta med dig eget fika är det också välkommet!

Det är inte bestämt när vi ska åka till Getterön på lördagen, men mer info kommer! Har vi missat att dela den informationen med dig är det bara att skicka ett mejl till ansvariga.

Är du taggad på att sova över? Kontakta då en av kontaktpersonerna så får du veta mer:) Vi kommer laga mat tillsammans, men är det så att du vill laga egen mat kan du såklart göra det också.

Om du har bestämt dig för att komma, oavsett om det är hela helgen eller bara söndagen är det bra att meddela oss. Gärna innan den 15:e september!
Kontakter;
gbg@faltbiologerna.se
katjaastrid@outlook.com

Hoppas vi träffas!

Detaljer

Börjar:
21/09
Slutar:
22/09
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
Webbplats:
http://xn--folkochfglar-0cb.se/