Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gemensam resa till RÅM med distriktet

3 januari kl. 13:00 - 7 januari kl. 18:00

Är du Fältbiolog, bor i Stockholm, Uppland eller på Gotland och planerar att åka på Fältbiologernas riksårsmöte? Distriktet ordnar en gemensam resa till RÅM! Varför resa ensam när man kan resa tillsammans liksom?

Vare sig du är ny fältbiolog och tycker att ditt första riksårsmöte känns lite pirrigt eller om du varit med länge är du varmt välkommen att hänga med oss. Om du vill åka med oss så gäller dessa tider:

Avresa 3 januari
Vi åker med tåget som går kl. 13.44 från Stockholm C. Bor du på Gotland går det en färja från Visby kl 07.30, som ankommer till Nynäshamn i tid till att du ska hinna med samma tåg från Stockholm C. Om du bor någonstans i Uppland och vill ansluta längs vägen kliver du på tåget i Uppsala kl 14.25.

Hemresa 7 januari
Vi åker kl 11.47 från Orsa. Du som bor i Uppland är framme kl 15.34 i Uppsala. Bor du i Stockholm är du framme på centralen kl. 16.15. Bor du på Gotland går färjan kl 19.00 från Nynäshamn och du är då framme kl 22 i Visby.

Om du anmäler dig till vår gemensamma resa bokar vi biljetter åt dig. Sista anmälningsdag för samåkningen är den 3 december. Du anmäler dig här: ANMÄLAN

I god tid innan avresa så kommer vi att höra av oss till dig som anmält dig med information om mötesplats, kontaktuppgifter om du inte hittar oss på tågstationen och liknande. Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till sug.kansli@faltbiologerna.se. Om du anmäler dig och sen får förhinder, skriv en rad till samma mejladress så att vi inte bokar mer biljetter än vad som behövs.

PS. Ska du åka på RÅM men behöver åka någon annan tid? Då kan du såklart även boka resa själv och få reseersättning av riksföreningen. Mer info finns i eventet för riksårsmötet.

Där hittar du även anmälningsformulär till själva riksårsmötet. Kom ihåg att även anmäla dig där!

Detaljer

Börjar:
3 januari kl. 13:00
Slutar:
7 januari kl. 18:00
Evenemang Kategorier:
, , , , , , , , , , ,

Annan

Sista anmälan
3 december
Anmälan
https://forms.gle/k4mqsByj5XbBfeYf6
Kontaktperson
sug.kansli@faltbiologerna.se