Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Grillkväll vid Kärleksudden i Ytter Eneby Naturreservat

06/06 kl. 16:30

Hej alla fältbiologer i Södertäljetrakten (nya, gamla, blivande, och intresserade)!

Nu har vi äntligen fått igång en ny uppstart av Södertäljeklubben!
Och snart ska vi ha våran första aktivitet:
En grillkväll vid eldplatsen på fina Kärleksudden vid viken utanför Järna!
Vi ska göra upp eld, grilla god mat, njuta av den fina naturen och utsikten över viken, kanske bada, fiska, sjunga, eller spela musik…
Vi har inte specificerat mötet mer än så, för att vi framför allt vill att det ska finnas utrymme för att lära känna varandra. Det är nämligen huvudsaken: Vi som är med och startar om klubben nu bildar basen till en förhoppningsvis långvarig delförening av fältbiologerna i Södertäljetrakten.
Därför skulle det vara jättebra att lära känna varandra och varandras intressen, mest för att lista ut vad som kan vara kul att göra tillsammans!
När och var:
Vi ska träffas på söndag, den sjätte juni klockan 16:30 vid busshållplatsen Ytter Eneby (om man åker buss: linje 785 mot Mörkö kl. 15:45 från Södertälje centrum eller kl. 16:13 från Järna station).
Därifrån går vi till eldplatsen i Ytter Eneby Naturreservat, som är fint belägen ute på en udde, och som dessutom nyligen har moderniserats av kommunen.
Ta med:
Det som du vill grilla själv, samt eventuellt en sallad, finger food eller kakor till knytis (frivilligt).
Mötet är både för gamla fältbiologer och för dem som funderar på att bli aktiva. Att vara med på mötet innebär inga obligationer inför klubbens framtid. Om du har något roligt du vill göra på grillkvällen är det bara att höra av sig! Eller så tar du med t.ex. gitarren eller kubbspelet och kollar vem som är intresserad. Vi ser fram emot många nya ansikten!
Många hälsningar!
/Styrelsen av nya Södertäljeklubben

Detaljer

Datum:
06/06
Tid:
16:30
Evenemang Kategori:

Arrangör

Södertälje Fältbiologer
E-post:
sodertalje@faltbiologerna.se
Webbplats:
https://www.faltbiologerna.se/sodertalje-faltbiologer/