Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Höstuppstart

26 augusti - 28 augusti

Den 26-28 augusti träffas alla kommittéer, förtroendevalda grupper och klubbstyrelser i Stockholm för att planera hösten! Riks fixar mat, sovplatser och planeringstid.

Har din klubb eller förtroendegrupp haft sommarlov? Då är det här det perfekta tillfället att komma igång igen inför hösten! Vi hyr en lokal i Spånga där ni kan sitta i smårum och planera höstterminen. Ni kommer också få möjlighet att träffa andra engagerade i föreningen. Även verksamhetsutvecklarna, kommunikatören och ordförande kommer vara tillgängliga för att hjälpa till med frågor och administrativt. Riksföreningen fixar mat, sovplatser och erbjuder en föreläsning om hållbart engagemang, allt för att ni ska kunna ägna all tid åt att planera coola aktiviteter. Vilken chans! Anmäl er här >>

Resa: För att hålla kostnaderna nere vill vi att man bokar sin resa senast 19 augusti, i synnerhet om du har en bit att åka (om du reser med ett färdmedel som inte går att boka i förväg, såsom lokalbuss, kan du såklart få ersättning för det). Skicka kvitton och utläggsredovisning till info@faltbiologerna.se.

Tid: 26-28 augusti, ca fredag 17.00 – söndag 10.00.

Plats: Holken, Spånga

Anmälan: Senast några dagar innan (det är för att vi ska hinna planera mat)

Detaljer

Börjar:
26 augusti
Slutar:
28 augusti
Evenemang Kategori:

Arrangör

Riksföreningen

Annan

Anmälan
https://forms.gle/LFGkjnzCFujiwocw5
Kontaktperson
verksamhetsutvecklare@faltbiologerna.se

Plats

Holken i Spånga
Tornbacken 11A
Spånga, Stockholm, 163 54 Sverige
+ Google Map