Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte med Uppsala Fältbiologer

11 april kl. 13:00 - 17:00

Hej alla!

Våren är här och ett säkert vårtecken är klubbårsmöte KÅM med Uppsala fältbiologer! Redan nu kan vi presentera några spännande detaljer:

– Det kommer att bli digitalt för att undvika smittspridning.
– Det kommer vara en utomhusaktivitet dagen innan KÅM för att dra igång peppen. Håll utkik på Facebook eller i kalendariet.
och sist men inte minst:

– Styrelsen kommer att bjuda på ett oförglömligt KÅM-shownummer! Har du ett eget bidrag du vill framföra så är det mycket välkommet!

Valberedning:

Föreningen är beroende av alla fantastiska engagerade medlemmar så glöm inte att kandidera till styrelsen! För att göra det så tar ni antingen kontakt med valberedningen som i år är Elin Dellblad eller så kandiderar ni spontant på mötet!

Motioner:

Tycker ni att något borde ändras i klubbens stadgar eller har ni en fantastisk idé hur man kan göra klubben bättre? Skriv en motion till årsmötet (skickas in till styrelsens mail, se nedan)!

Zoomrum och tider:
Mötet kommer äga rum i zoomrummet:
Klockan 13:00 på eftermiddagen startar det och vi planerar att det kommer ta ett antal timmar inklusive pauser.
Tills dess: Håll stövlarna leriga!
VIKTIGA PAPPER – dokument som kan vara bra att läsa innan mötet, som innehåller inkomna motioner och valberedningens förslag till styrelse bland annat -> https://docs.google.com/document/d/1YDJqcf5c0D6uFEb_H2CP27t1s_nh4A0R7xReoNriy1k/edit#

Detaljer

Datum:
11 april
Tid:
13:00 - 17:00
Evenemang Kategori:

Plats

Digitalt
Sverige

Annan

Länk till digital aktivitet
https://uu-se.zoom.us/j/63104165415