Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kanottur med fältbiologerna – Testeboån

10 september - 12 september

Gratis

En helg med kanotpaddling längs med Testeboån i Gästrikland. Testeboån har platsen för Sveriges nordligaste bestånd av vild ek, delar av ån är ett naturreservat. Med start i Ockelbo och paddling över två dagar till Högbo. Eventuellt möjlighet att fågelskåda lite längs vägen.

Det här är en nybörjarvänlig aktivitet. Deltagare bör ha en sådan fysik att de orkar med en heldag av paddling, men behöver t.ex. inte bära ryggsäck då det packas i båten. Simkunnighet 200 meter är ett krav.

Aktiviteten planeras 10e till 12e september (vecka 36). Resdag fredag eftermiddag, paddling heldag lördag och halvdag söndag. Hemresa söndag kväll. Två nätter sovande i tält eller vindskydd.

Denna aktivitet är öppen för alla fältbiologer oavsett hemklubb. Först till kvarn principen tillämpas. Maxantal deltagare: 8st. Aktiviteten inklusive resa är gratis.

Anmälan: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=7Bg_kSZ_X0yoFnhP6aWO3Tt7MJ5wzwFOqU63ugjgUO5UMkRWSUpESjcxUjZGTFpFVzdQR0FGMjBCTS4u

Detaljer

Börjar:
10 september
Slutar:
12 september
Pris:
Gratis
Evenemang Taggar:

Arrangör

Amanda Nylén
E-post:
amanda.nylen@gmail.com

Annan

Sista anmälan
2021-06-30
Anmälan
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=7Bg_kSZ_X0yoFnhP6aWO3Tt7MJ5wzwFOqU63ugjgUO5UMkRWSUpESjcxUjZGTFpFVzdQR0FGMjBCTS4u
Kontaktperson
Amanda Nylén (amanda.nylen@gmail.com)
Coronainfo
Max 8 personer

Plats

Testeboån
816 30 Ockelbo + Google Map