Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klubbårsmöte KÅM med Lunds Fältbiologer

27/03 kl. 17:00 - 29/03 kl. 18:00

Lundaklubbens årsmöte kommer att hållas i Jularps Friluftsgård utanför Höör. Det kommer bli en fullspäckad helg av härliga naturupplevelser i ännu slumrande bokskogar och spännande debatter om klubbens framtid. Miljömupperi, artkunskap och rikligt med fika utlovas. Häng med och njut av livets g(r)oda.

SJÄLVA ÅRSMÖTET kommer hållas på lördagen och kommer ta några timmar. Resten av tiden kan vi göra massa kul saker! HAR DU IDÉER på saker vi ska göra under helgen? Hör av dig till styrelsen lund@faltbiologerna.se

GEMENSAM RESA dit utgår från Västra stationstorget i Lund 16:30. Vi reser kollektivt från Lund C till Ullstorps lundagård med byte från tåg till buss i Höör. Du kan resa dit själv också om du inte kan komma på fredagskvällen eller vill åka hem tidigare.

En inbjudan till mötet skickas till alla medlemmar tillsammans med dagordning, propositioner och motioner innan den 10e mars.

SKRIV EN MOTION
Förslag på ändringar iverksamheten eller något speciellt styrelsen ska ordna? Ta upp det på årsmötet! Skriv en motion till lund@faltbiologerna.se. MOTIONSTOPP den 6e mars.

KANDIDERA
Vill du sitta i styrelsen eller hitta nästa års? Hör av dig till valberedningen (Maja)
med tips och kandidaturer: 072-9855982

SCHEMA FÖR ÅRSMÖTET KOMMER

ANMÄLNINGSFORMULÄR F KOMMER

Frågor? Ring/smsa Hjalmar 0761082284

Detaljer

Börjar:
27/03 kl. 17:00
Slutar:
29/03 kl. 18:00
Evenemang Kategorier:
,

Annan

Kontaktperson
Hjalmar Åhrén
Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.