Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klubbårsmöte med Uppsala Fältbiloger

05/04 kl. 17:30 - 07/04 kl. 17:00

Välkommen på årsmöte med Uppsala Fältbiologer!

På årsmötet väljer vi en ny styrelse men kommer också ha tid att göra massa andra roliga saker. Vi kommer ha tid att lyssna på orrspel, skåda kustfågel, vandra i fin skog, ro ut i havet med roddbåt och mycket mer kul!

Det är en jättekul aktivitet även för dig som inte har varit aktiv i Uppsala Fältbiologer förut!

Uppsala Fältbiologer står för resekostnader, mat och husrum. All mat kommer att vara vegansk.

Tid och plats

Vi kommer att hålla till i Gunnarsbo som är en gård i skogen några kilometer norr om Forsmarks bruk, ca 8 mil norr om Uppsala. Det är ingen kostnad för boendet.

Avfärd 17:30 fredag den 5 april från Uppsala C med minibuss och framme ca 19:00. Hemfärd 17:00 söndag den 7 april och framme på Uppsala C 18:30. Föreningen står för resekostnaderna.

Själva mötet kommer att ske 13-17 på lördagen, och det går såklart också bra att komma endast till det.

Att ha med

Sovsäck och liggunderlag/luftmadrass. (beror på hur många som anmäler sig). Meddela om du inte har sovsäck eller liggunderlag så löser vi det.

Kandidera till styrelsen!

Vill du kandidera till någon post i styrelsen kan du skicka ett mejl till uppsala@faltibiologerna.se och uppge vilken post du kandiderar till. Där kan du också skriva en kort text om dig själv och varför just du ska ha den posten du söker. Du kan kandidera till alla förtroendeposter: ordförande, sekreterare, ledamot, kassör, revisor och valberedning. Fråga gärna om du undrar något! Du kan kandidera ända fram till tidpunkten för årsmötet.

Skicka in en motion

Motioner ska skickas till uppsala@faltibologer.se senast 6 dagar före årsmötet. En motion är ett förslag som årsmötet kan ta ställning till, exempelvis om vi ska köpa in något till klubben. Alla medlemmar har rätt att lämna motioner.

Anmäl dig senast 3 april

Skicka mejl till uppsala@faltbiologerna.se och uppge ditt namn, telefonnummer och eventuella allergier.

Propositioner kommer att finnas tillgängliga senast 7 dagar före årsmötet. Årsmöteshandlingarna kommer att finnas tillgängliga 5 dagar före årsmötet.
Verksamhetsplan: https://docs.google.com/document/d/1_C1RO-ojE45xqDP1JRyceKz-bSiFN8fCmczBZeMGsFs/edit?usp=sharing 

Tillgänglighet

Från parkering till möteslokalen är det ca 30 meter gräsmatta och huset är inte tillgänglighetsanpassat. Övriga aktiviteter är otillgängliga för rullstol, men kontakta oss gärna för övriga funktionsvariationer så kan vi försöka anpassa så mycket som möjligt.

Här är en länk till facebook-evenemanget:

https://www.facebook.com/events/1275037955978655/

Hoppas du vill följa med!

 

Detaljer

Börjar:
05/04 kl. 17:30
Slutar:
07/04 kl. 17:00
Evenemang Kategori: