Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klubbårsmöte med Uppsala Fältbiologer

27/03 kl. 17:00 - 29/03 kl. 17:00

Gratis

Hej och välkomna på klubbårsmöte 2020 med Uppsala Fältbiologer. På mötet fattar vi viktiga beslut om klubbens framtid, så kom och var med och påverka! 

Vi kommer att åka till Norredatorp och hänga där över helgen. Vi har hyrt en stuga med 12 sängplatser och det kommer att finnas möjlighet att basta och bada. Torpet ligger vid en sjö i skogen och det kommer att bli gott om tid att vara utomhus, prata med fältbiologer eller gå på upptäcktsfärd. Inga förkunskaper krävs. Är du ny i Fältbiologerna är detta en fantastisk chans att träffa Uppsalaklubben och få inblick i hur föreningen fungerar, men framförallt att få vara med om hur kul det är att vara fältbiolog! Kom så åker vi! 😀

På mötet kommer vi bland annat prata om vad vi har haft för oss det senaste året och vad vi ska göra kommande år. Och du kan vara med och påverka! Vi kommer också diskutera de propositioner och motioner som kommit in. Här kan du läsa klubbstyrelsens proposition.

Till mötet kan du kandidera till klubbens styrelse, valberedning eller revisor. Hör av dig till Johan Bergengren (på 076-774 68 56 eller bergengrenjohan@gmail.com) ifall du har frågor. Kandidera kan du göra via denna länk. De poster som finns att kandidera till är: 

  • Ordförande
  • Ledamot (sedan väljer den nya styrelsen på sitt första möte ledamöter till rollerna kassör, vice ordförande och sekreterare, så du kan fundera på ifall du skulle vilja ha ett av dessa uppdrag, eller ifall du vill sitta som ledamot).
  • Valberedning
  • Revisor

Styrelsens propositioner kommer ges ut senast 21/3 men du kan skicka in motioner till uppsala@faltbiologerna.se redan nu (sista dagen för att skicka in motioner är 22/3). 

Praktisk info:
Resa: 

Fredag 27/3: 17.25 går bussen från Uppsala C (buss 809 mot Knutby). Vi kliver av vid Funbo Kyrka. Färden tar ca 20 min. Därifrån går vi gemensamt 7 kilometer ut till Norredatorp. Behöver man åka bil denna sträcka kommer det att finnas möjlighet till det (det går bra att meddela oss om detta i anmälan eller att höra av sig till uppsala@faltbiologerna.se) 🙂 

Söndag 29/3: Vi lämnar Norredatorp ca 14.20 för att hinna ta oss till busshållplatsen i lugn och ro. 16.21 går bussen hem från Funbo Kyrka. Då är vi tillbaka i Uppsala C kl 16.48. Behöver man åka en annan tid går bussarna en gång i timmen. Även här kommer det att finnas möjlighet att åka bil. 

Övrig praktisk info om Norredatorpet:
Alla sängplatser har kudde och täcke eller filt. Därför ska du ta med dig egna lakan och örngott alternativt sovsäck. En extra sovsäck kan också vara bra att ta med för den som brukar vara frussen av sig nattetid, och/eller ta med varma kläder att sova i. Dusch och toalett finns men i en separat byggnad men i begränsat antal. Vi kommer också ha tillgång till bastu under vistelsen. Om du vill läsa mer om platsen finns det mer info här: https://www.uskar.se/norreda

Preliminärt schema:

Fredag:
17.25 – bussen går från Uppsala

17.45 – framme i Funbo kyrka och påbörjar promenaden

ca 19.30 – vi anländer till Norredatorp, äter våra matlådor (ta med egen mat!), fördelar sängplatser och gör oss hemmastadda. 

22.00 – Godnatt!

Lördag:
07.00 – Väckning!

07.30 – Frukost

8.30-12 Tid för lek, diskussion, skriva ändringsyrkanden m.m.

12.00 – Lunch

Eftermiddag: årsmöte

18.00 – Middag

Kväll: KÅM-show! (En liveshow där alla är välkomna att bidra med en sång, en dikt, en liten teater, en vits, ett trick, eller något annat! Kreativiteten sätter gränserna! 🙂 (Psst! Vi kommer även att behöva en konferencier som presenterar bidragen.))

ca 23.00 Godnatt!

Söndag:

07.00 – Väckning!

07.30 –  Frukost

12.00 – Lunch

Packa och städa

14.20 – Vi börjar gå mot busshållplatsen

16.21 –  Bussen går från Funbo Kyrka

16.48 – Tillbaka i Uppsala

 

Packlista:
Undrar du vad du behöver ta med dig? Här finns lite tips!

Mat:
Mat och fika kommer att vara veganskt. Berätta för oss i anmälan ifall du har några allergier. Ta med dig egen mat i matlåda till fredagkvällen! 

Anmälan:
Sista anmälningsdag är 22/3. Anmäl dig här: https://forms.gle/ai6pDErGPtAg2s6y7

 

Hör av dig till uppsala@faltbiologerna.se ifall du har några frågor eller funderingar!

Hoppas vi ses! 🙂

 

GÄLLANDE CORONA:

Vi rekommenderar att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer ang Corona-situationen som pågår just nu. Dessa innebär att om du skulle känna av någon typ av förkylningssymptom så är det bästa att ta det säkra före det osäkra och stanna hemma eftersom vi kommer att vistas nära varandra under ett par dygn och med begränsad tillgång till hygientvätt. Detta för att minska risken för smittspridning samt inte utsätta personer i riskgrupper för onödig fara.

Detaljer

Börjar:
27/03 kl. 17:00
Slutar:
29/03 kl. 17:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Annan

Sista anmälan
22/3 2020
Anmälan
https://forms.gle/CmsfoyYgGD1ffrFx7
Kontaktperson
Astrid Eklund
Tillgänglighet
Uppsalaklubbens medlemmar

Plats

Sverige + Google Map