Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klubbkalas för fältbiologer från hela landet!

24/09 kl. 17:00 - 26/09 kl. 13:00

Gratis
Hejsan kära fältbiolog, välkommen på vårt klubbkalas! Du som är nyfiken på att driva en klubb i Fältbiologerna, eller redan gör det och vill lära dig mer, träffa andra engagerade, ha kul och suga i dig pepp, inspiration och kunskap – och du som själv har något som du vill lära ut till andra medlemmar och klubbar. Du behöver inte kunna något för att vara med, bara ha en vilja att engagera dig i Fältbiologerna!
Vi kommer vara på Lindsbergs kursgård, en härlig plats där många fältbiologiska aktiviteter har ägt rum tidigare! Det bästa av allt: Vi kommer att träffas på riktigt i verkligheten från hela landet igen och fylla helgen med inspiration, workshops, diskussioner, pepp, lekar och annat kul!
Du får träffa fältbiologer från hela Sverige och odla dina kunskaper i att driva klubb, arrangera aktiviteter, leda och inspirera och mer. Vi kommer lära oss om ledarskap, aktivism och politisk påverkan, naturaktiviteter och mycket mer – det kommer finnas både grundläggande och fördjupande pass, i olika teman, både diskussioner och upplevelser, att välja mellan. Vi kommer också vara i naturen, lära oss om arter, leka lekar, och du kommer också kunna bada, titta på film i bio, sitta och läsa i gårdens bibliotek, ha morgonyoga, och mer.
Du som vill hålla egna pass, lekar, övningar, föreläsningar är mer än välkommen att göra det. Hör av dig till oss (se kontakt längst ner) eller fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!
Kom och var med, inspireras och njut av gemenskapen, nu när vi äntligen kommer kunna träffas igen efter corona!
Alla fältbiologer är välkomna att anmäla sig, så väl nya som gamla! Vi har dock ett begränsat antal platser, så om du är taggad på klubbkalas är det smart att skicka in anmälan direkt 🙂
Sista dagen att skicka in anmälan är söndag den 19 september. Anmäl dig helst senast 17/9 om du har specialkost (det är ok att göra det senare). Det kan finnas plats för ett fåtal ytterligare deltagare även efter den 19e, eller så hamnar du på reservlista.
Klubbkalaset äger rum på superfina Lindsbergs Kursgård strax utanför Falun, som tidigare varit Fältbiologernas egna distriktskansli och kurslokal. Man kommer dit och därifrån med buss eller bilskjuts. Alla resekostnader till och från lägret kommer en kunna söka reseersättning för från Fältbiologerna. Spara dina kvitton för resan!
Helgen börjar på fredagen med middag och aktiviteter (du kan droppa in från någon gång på eftermiddagen), sen följer en lördag full av olika peppiga valbara pass med det du själv vill göra, på söndagen är det städning och avslutningsaktivitet, och hemfärd tidig eftermiddag. Du är välkommen att vara med på enbart delar av helgen, men vi rekommenderar att du planerar för att vara med på hela. Läs mer här: https://bit.ly/Klubbkalas-Praktiskt
PRAKTISK INFO
Se praktiska detaljer om klubbkalaset med resvägar, att hjälpa till, pass, tidsschema, tillgänglighet, mm här:
https://bit.ly/Klubbkalas-Praktiskt
För att delta behöver du vara medlem i fältbiologerna. Det är gratis och öppet för alla födda 1996 och senare! https://www.faltbiologerna.se/bli-medlem/
Med vänliga hälsningar,
arrangörerna Alice Gimbro Frisk (alice.gimbrofrisk@faltbiologerna.se) och Joakim Andrén (joakim.andren@faltbiologerna.se)

Detaljer

Börjar:
24/09 kl. 17:00
Slutar:
26/09 kl. 13:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:

Annan

Sista anmälan
3 september
Anmälan
https://forms.gle/PkEvvvnanvtbXcDM9