Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Korvgrillning med lokala lantbrukare

14/03 kl. 13:00 - 16:00

Denna söndagseftermiddag spenderas i Skrylle där vi grillar, gör kokkaffe och te över öppen eld och har samtal om hållbart jordbruk. Dagen till ära kommer Skärhus Mathantverk hänga med oss och ha med sig korv från sin egna, småskaliga produktion av utegrisar. Vegetariskt/veganskt matalternativ fixar vi såklart till de som önskar!
Det kommer komma upp anmälningsformulär lite senare där matpreferens kan fyllas i. Beroende på corona-rekommendationerna i mars kan eventuellt platsantalet begränsas.
Skriv upp detta datum i din kalender redan nu, och börja klura lite på vad du skulle vilja diskutera med oss eller vad du vill fråga en bonde! Vi hoppas på sol och att många vill komma och mysa med oss runt elden.
Plats: Vindskyddet Belsebo, Skrylle
Tid: 13-16 är vindskyddet bokat, då det max gick att boka i 3 timmar. Bokar ingen annan kan vi stanna längre om vi vill.
Anmälan: https://docs.google.com/forms/d/18jgcO0pIT7xRRWASX4ZFVqu_L00JsKh702q_E_vpg-c/edit
I och med att vi ännu inte vet hur corona-restriktionerna ser ut i mitten på mars, är det bra om de som vill och vet att de kan delta anmäler sig redan nu. Platserna är först till kvarn och om det visar sig att för många anmält sig, kommer vi alltså först kunna veta när det närmar sig. Om man anmält sig men får förhinder uppskattar vi om avanmälan görs så fort som möjligt så någon annan får plats.
UPPDATERING: Antalet platser till korvgrillningen är fyllda! Anmäler man sig nu blir det till reservlistan.

Detaljer

Datum:
14/03
Tid:
13:00 - 16:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , , , ,
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/397892494606332

Plats

Skrylle
Sverige + Google Map