Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Malmö – träningshelg i civil olydnad med Skogsupproret & Fältbiologerna

09/10 - 10/10

Tillsammans med Fältbiologerna arrangerar Skogsupproret, en del av Extinction Rebellion, i början av oktober träningstillfällen i civil olydnad i 4 olika städer – inklusive i Malmö 9-10 oktober!
Aktionsträning, klätterträning och intressanta föreläsningar står på schemat vilka syftar till att stärka oss att bli bättre rustade aktivister och medmänniskor. Passar perfekt för dig som aldrig engagerat dig innan men är nyfiken, såväl som för dig med tidigare erfarenhet!
Anmäl ditt intresse för att delta under helgerna och/eller hjälpa till att skapa dem i formuläret: https://actionnetwork.org/…/e87e72af4907cd5d3d531e9c80…/
En lärorik och rolig helg väntar där du får chansen att möta andra engagerade människor som brinner för skog, mänskliga rättigheter och livet på jorden.💚
RESEERSÄTTNING
Fältbiologerna ersätter resor med kollektivtrafik (ej flyg) till din närmsta träning (d.v.s. dit- och hemresa för en helg per person) för alla medlemmar födda 1995 eller senare. Bli medlem här: https://www.faltbiologerna.se/bli-medlem/

Om ekonomi kopplat till resa hindrar dig från att delta och du inte är/kan bli medlem i fältbiologerna, hör av dig till Skogsupproret!

Frågor om Malmöhelgen? Ring Ellen på +46734428012!

VAD ÄR SKOGSUPPRORET?
Vi är Skogsupproret: en del av Extinction Rebellion Sverige (Men med medverkande aktivister från många olika organisationer och grupper!). Vi organiserar en längre kampanj av fredlig civil olydnad mot den svenska statens skogsmissbruk, med krav på att Sveriges skogsbruk ska respektera samers rättigheter och ta den pågående klimat- och miljökrisen på allvar. Upproret består av både samiska och icke-samiska aktivister och vi riktar särskilt in oss på statsägda Sveaskog.
VAD ÄR FÄLTBIOLOGERNA?
Fältbiologerna är Sveriges största miljö- och naturorganisation för barn och unga. Sedan 1947 har vi engagerat generationer av naturvänner och miljöhjältar. Vi är fristående ungdomsförbund till Naturskyddsföreningen.
LOKALA EVENEMANG PÅ FACEBOOK:
Bjud gärna in dina vänner!
För att kunna genomföra dessa träningshelger behöver vi också stöd av lokala aktivister. Vi skulle behöva hjälp i stort och smått, alltifrån fler tränare, samarrangemang, boendeplatser, lämpliga ställen att hålla träningar, material, mat med mera. Hör gärna av dig om du vill hjälpa till!

Detaljer

Börjar:
09/10
Slutar:
10/10
Evenemang Kategorier:
, , , , ,
Evenemang Taggar:
, , , , ,

Plats

Någonstans i Malmö
Sverige

Arrangör

Karolina Carlsson (Skogsupproret)
Telefon:
+46739865096
E-post:
karolina.carlsson@greenpeace.org