Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Midsommar i Rockstastugan

20/06 kl. 17:00 - 21/06 kl. 15:00

På eftermiddagen torsdag 20 juni kommer Stockholm Fältbiologers Klimatutskott att ordna ett midsommarfirande i Rockstastugan. Än så länge är planen att lägga vegansk sill (På aubergine) i blöt under kvällen, för att sedan dagen efter färdigställa vegansillen! Därefter tänker vi ta oss till #FridaysForFuture s klimatstrejk och dela ut den veganska sillen, och fira midsommar under dagen på Mynttorget. Till Mynttorget kan du komma även om du inte är Fältbiolog. Det är naturligtvis inte obligatoriskt att vara med på övernattningen, det går lika bra att komma på fredagen istället om det skulle passa bättre, eller att bara vara med på torsdagen.

OBS! Fältbiologerna arrangerar inte själva klimatstrejken, utan hjälper bara till med sillen. Det är FridaysForFuture som organiserar själva strejken! Resten av övernattningen arrangerar däremot Stockholm Fältbiologers klimatutskott.

Det är begränsat med platser (20), så det är först till kvarn som gäller, och svara på anmälningsformuläret senast fredag 14 juni. Vi kan både erbjuda sovplatser i Rockstastugan och i tält! 😀

Anmälningsformulär:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfd0f4dLa76nUFYxxCWlJXNa9Dyd9jpmhBdw-5d33TrfYyQJg/viewform

Vi ses! 🙂

Detaljer

Börjar:
20/06 kl. 17:00
Slutar:
21/06 kl. 15:00

Annan

Sista anmälan
14 juni
Anmälan
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfd0f4dLa76nUFYxxCWlJXNa9Dyd9jpmhBdw-5d33TrfYyQJg/viewform
Kontaktperson
Marvin Gilbert Hallström