Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Motionsskrivar-träff online

19/10 kl. 18:30 - 20:00

EN MOTION är ett förslag som en medlem ger inför Fältbiologernas årsmöte – om din motion röstas igenom kan den påverka vad Fältbiologerna gör, hur vi gör det, och vad vi ska satsa på.
DENNA TRÄFF är till för dig som vill veta mer om hur man skriver motioner, eller har idéer till motioner som du vill diskutera till andra. Om du är intresserad av att vara med men inte kan denna tid, hör av dig så kan vi boka in ytterligare ett tillfälle.
OM DU FICK DRÖMMA, hur skulle fältbiologerna vara? Ska vi ordna fler läger? Behöver vi ägna oss mer åt våtmarker? Ska all fältbiologerna verksamhet ske utomhus? Eller vad tror du skulle göra föreningen bättre? Hur kan vi bli bättre på att vara ute i naturen och inne i miljödebatten?
UPPLÄGGET för träffen kommer ha två delar:
18:30: Introduktion till motioner, hur du skriver dem, och hur din idé kan bli verklighet efter att du har skickat in den. Möjlighet att ställa frågor och få svar!
19:00 (cirka): Diskussioner kring motioner. Du som har färdiga motioner, eller ofärdiga idéer är välkommen att diskutera dem, få hjälp med att utveckla och formulera dem och få hjälp av andra på mötet.
Vid behov kommer vi bryta upp mötet i flera småmöten (break-out rooms).
VILL DU BÖRJA DIREKT? Du hittar vår motionskrivar-guide här: https://shorturl.at/ACEJT
Ta med dig alla dina frågor så ska vi försöka svara på dem alla! Du är också välkommen att bara lyssna.
För att vara med behöver du vara medlem i Fältbiologerna. Du blir det helt gratis här: https://www.faltbiologerna.se/bli-medlem-formular/
(Är du osäker på om du är medlem? Fyll i formuläret ändå, så bekräftas ditt medlemsskap)

Detaljer

Datum:
19/10
Tid:
18:30 - 20:00
Webbplats:
https://us02web.zoom.us/j/9706350422

Arrangör

Fältbiologerna riks
E-post:
info@faltbiologerna.se
Webbplats:
www.faltbiologerna.se

Annan

Kontaktperson
Joakim Andrén, verksamhetsutvecklare@faltbiologerna.se