Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Naturmakts sista minikurs i arrangörskap – var med och arrangera Ledarskapshelgen!

23/09 kl. 08:00 - 25/10 kl. 17:00

Bli Miljökampsledare för Ledarskapshelgen!
Tycker du att det låter spännande att lära dig mer om ledarskap, hållbart engagemang och hur vi kan förstå olika perspektiv i miljödebatten? Vill du tillsammans med andra diskutera dessa, och andra ämnen som engagerar dig? Då ska du anmäla dig som miljökampsledare för den sista Naturmaktshelgen – Ledarskapshelgen! Inför att du är med och arrangerar Ledarskapshelgen kommer du få en minikurs i arrangörskap av Fältbiologernas miljömentor Cecilia Rydberg!
Syftet med helgen är att lyfta sådant som vi inte hunnit fördjupa oss i under tidigare träffar, med ett ökat fokus på engagemanget som sådant och hur en kan engagera sig hållbart – att engagemanget ska kunna vara länge. Tillsammans kommer ni miljökampsledare att planera helgen och vilka aktiviteter som ska ingå. Ledarskapshelgen är den 24-25 oktober. På grund av covid-19 kommer vi inte att övernatta tillsammans. Givetvis kommer det ingå att vara utomhus och upptäcka och njuta av naturen!
Minikursen börjar den 23 september. Ledargruppen träffas 4-5 gånger och har återkommande kontakt under planeringstiden. Alla möten kommer att ske digitalt, ungefär 1 timmas långa möten per vecka. Under kursen kommer vi också diskutera hur en kan engagera sig på ett hållbart sätt, hur vi kan skapa evenemang för alla och hur vi bästa håller i ett möte. Miljömentorn kommer vara delaktig under hela kurstiden för att stötta ert arbete. Det behövs inga förkunskaper och kursen är gratis. Fältbiologerna står för alla kostnader under kursen och under Ledarskapshelgen, inklusive reseersättning. Naturmakt är ett projekt inom Fältbiologernas Stockholm-Uppland-Gotland distrikt och aktiviteterna kommer vara inom distriktet.

Detaljer

Börjar:
23/09 kl. 08:00
Slutar:
25/10 kl. 17:00
Evenemang Kategori:

Annan

Sista anmälan
23 september
Anmälan
https://forms.gle/rWtCWwu1BBFjnUNM8
Kontaktperson
Cecilia Rydberg, cecilia-rydberg@outlook.com, 076-393 31 66