Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Onlinehäng med kansliet

15/04 kl. 13:30 - 16:30

Öppet hus hos Fältbiologernas Kansli

Onsdag 15 april kl 14.30-16.30 har Fältbiologernas kansli ett digitalt öppet hus.

Kanske har du massor av funderingar eller massor av åsikter att dela med dig av. Kanske behöver du få hjälp med något eller bara är lite nyfiken över vad fältbiologerna gör. Detta är en chans att både framföra åsikter, ställa frågor, be om hjälp eller bara småprata.

Hur kommer det att gå till?
Vi använder oss av Zoom och för att besöka oss klickar du på denna länk: https://zoom.us/j/619860673

Där får du möta Tove, Fältbiologernas ena ordförande som kommer agera växel och vägleda dig genom det digitala Öppna huset.

Här är de på kansliet som du kan prata med. Vet du inte vem du ska fråga kommer vi att leda dig rätt ändå.

Kanslichefen. Mikaela Sundin är kanslichef har koll på det allra mesta. Hon sköter allt kring ekonomin, jobbar med olika projekt och samarbeten , fixar rapporter, avtal och ser till att anställda och förtroendevalda i fältbiologerna kan göra sina uppdrag. Du kan också höra av dig till Mikaela om du t ex vill ha hjälp med ett lokalt projekt och vill påverka din kommun. Hon har bl.a startat Stockholms första pollinatörspark tillsammans med stadsdelsförvaltningen där hon bor.

Kommunikatören. Lisa Forsberg är Fältbiologernas kommunikatör och är en fena på att skriva texter och fixa dokument som är lätta att förstå. Hon fixar med sociala medier, hjälper fältbiologernas redaktion, gör manualer, blanketter och mallar och ser till att dessa finns på hemsidan. Hon sköter medlemssystemet och hjälper medlemmar och klubbar med olika saker. Lisa kan också ge tips på magiska vandringsleder och vilka kängor som är bäst då hon älskar att vandra och har jobbat med hikingprylar i Kanada.

Projektledare skogsprojektet: Amanda Törnblom är projektledare för Fältbiologernas skogsprojekt. Hon sköter kontakten med de som gör dokumentärfilmen, planerar för filmvisningar, ser till att ekonomin går ihop, har tagit fram och sprider skolmaterial och hjälper klubbar och medlemmar att arrangera saker på temat skog. Amanda brinner särskilt för naturen och djurens rättigheter och kan alltid ge tips på riktigt goda veganska recept!

Verksamhetsutvecklare: Joakim Andrén är verksamhetsutvecklare för distriktet Stockholm-Uppland-Gotland. Han stöttar förtroendvalda, hjälper medlemmar som vill ordna aktiviteter, värvar och peppar igång nya klubbar. Vill du lära dig fredliga tekniker inför aktioner så kan Joakim också hålla utbildning inom det.

Även Agnes Grönvall jobbar på kansliet men finns inte tillgängliga just denna gång. Hon är aktivitetssamordnare för distriktet Stockholm-Uppland-Gotlands projekt Naturmakt. Hon anordnar möten, hjälper folk som vill bli engagerade i projektet och ser till att allting fungerar. Agnes har även forskat både kring gruvor, rennäring och urfolksrättigheter så fråga henne om du vill veta mer eller engagera dig kring det.

Detaljer

Datum:
15/04
Tid:
13:30 - 16:30

Annan

Kontaktperson
Tove Lönneborg, 076-0073689