Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

INSTÄLLT Östersjöhelgen

20/03 - 21/03

Gratis

INSTÄLT

Tyvärr kommer Östersjöhelgen nu i veckan 20-22 mars inte bli av. Vi ledare har peppat länge för att träffa er och är förstås jätteledsna, men på grund av smittorisk och förkylningar är det helt enkelt inte möjligt just nu. Vi hoppas kunna skjuta fram helgen och göra något liknande senare i sommar eller höst.

Östersjöhelgen

Vad händer med Östersjön?

 

Östersjön är ett av världens mest förorenade hav.  Varför är det så egentligen? Hur påverkas de växter och fiskar i havet av föroreningarna? och hur kan vi skydd Östersjön?  

Under Östersjöhelgen kommer vi att lära oss mer om Östersjöns ekosystem, vad som hotar Östersjön och hur vi kan skydda våra hav. Vi kommer att bo i en stuga vid kusten, ta vattenprover och diskutera Östersjöns framtid. 

Östersjöhelgen är den 21-22 mars.  

Det behövs inga förkunskaper och helgen är gratis. Fältbiologerna står för alla kostnader, inklusive reseersättning.  Helgen arrangeras av Fältbiologernas Stockholm-Uppland-Gotland distrikt och aktiviteterna kommer vara inom distriktet. För att delta behöver du vara medlem i fältbiologerna. Det är gratis att bli medlem. Bli medlem här!

Om du anmäler dig kommer du få mer information om helgen skickad på e-post. 

Fältbiologerna är ungdomsförening och våra aktiviteter ska vara trygga sammanhang för unga i alla åldrar. Alla våra aktiviteter är därför en helt alkohol- och drogfria.

 

Helgen arrangeras inom projektet Naturmakt och en grupp medlemmar kommer att planera helgen med stöd av fältbiologernas miljömentor, Agnes Grönvall. Vill du vara med och planera Östersjöhelgen? Läs mer och anmäl dig här! 

Fältbiologerna är ungdomsförening och våra aktiviteter ska vara trygga sammanhang för unga i alla åldrar. Alla våra aktiviteter är därför en helt alkohol- och drogfria.

Detaljer

Börjar:
20/03
Slutar:
21/03
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,

Annan

Anmälan
https://forms.gle/6MqSbugvhKtXTeH18
Kontaktperson
Agnes Grönvall
Tillgänglighet
Alla fältbiologer