Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Riksårsmöte (RÅM) 2020

02/01 - 06/01

GRATIS!
Anmäl dig senast onsdag den 11 december!

Häng med på årets peppigaste och viktigaste helg, Fältbiologernas riksårsmöte (RÅM)! 

RÅM är Fältbiologernas högst beslutande organ, där vi beslutar om föreningens framtid. Det kommer vara dagar fyllda med roliga aktiviteter, härlig gemenskap och miljökamp. Alla medlemmar är välkomna, nya som gamla!

VAR?  Björkö Friskola, i Ljungsbro utanför Linköping.

NÄR? Torsdag 2/1 – måndag 6/1. Ankomst sker på torsdag eftermiddag och det är slut på måndag förmiddag. Det går också bra att vara med en del av tiden om du inte kan vara med hela helgen.  

KOSTNAD: GRATIS!

RESA: Boka din resa till RÅM så snart du kan och försök boka så billigt som möjligt. För att komma till Björkö friskola är det enklast att åka tåg/buss till Linköping. Sedan går buss 521 från Linköping C till Björkö eller buss 522 från Linköping C till Kungsbro. Alla busstidtabeller hittar du på https://www.ostgotatrafiken.se. Från busshållplatsen är det ca 1 km att gå till skolan. 

RESEERSÄTTNING: Reseersättning betalas ut i efterhand och du får mer information om detta när du anmält dig. Du får reseersättning för kollektivtrafik såsom buss och tåg. Glöm inte att spara kvitton! 

PACKLISTA: Kolla in det viktigaste som du behöver ha med dig till RÅM.

BOENDE: Vi kommer sova på golv i skolans klassrum, så glöm inte sovsäck och liggunderlag! Önskas annat boende så får du ordna det på egen hand. Har du varken liggunderlag eller sovsäck, eller behöver några andra tips, hör av dig!

FUNKTIONÄRER (RÅM-RÄDDARE): Vi behöver hjälp med att till exempel baka fika, städa och hålla i aktiviteter. Vill du hålla i en aktivitet? Det kan vara vad som helst t.ex. yoga, fågelskådning, teater, stjärnskådning eller något annat som du är intresserad av! Fyll i om du vill vara funktionär i anmälningsformuläret. Som tack får du vår eviga tacksamhet, härligt umgänge och gratis fika.

ANMÄLAN:

Steg 1. Fyll i anmälningsformuläret  

Steg 2. Boka din resa så snart som möjligt! 

Steg 3. Skicka en kopia på bokningen till ram@faltbiologerna.se om du vill få reseersättning.

 

MOTIONER: Gör din röst hörd! Du kan skicka in en motion redan nu med förslag på hur föreningen ska vara och agera, men allra senast 1 november till riks.styrelsen@faltbiologerna.se 

DISTANSRÖSTA: Kan du inte närvara men vill ändå göra din röst hörd på årsmötet? Då går det bra att distansrösta, hör av dig till riks.styrelsen@faltbiologerna.se 

OM RIKSÅRSMÖTE: Vill du veta mer om riksårsmötet och vad en gör där? Läs mer här! >>Är du inte medlem än, men vill följa med? Bli medlem här>>

KONTAKT: Har du frågor kring boende, resa, mat, lokalen eller årsmötet så kontakta oss på ram@faltbiologerna.se

Detaljer

Börjar:
02/01
Slutar:
06/01
Pris:
GRATIS!
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

RÅM-kommitén
E-post:
ram@faltbiologerna.se

Annan

Sista anmälan
11 december 2019
Anmälan
https://forms.gle/4hE7LZk3Ncg92dMfA
Kontaktperson
ram@faltbiologerna.se
Tillgänglighet
För alla medlemmar!

Plats

Björkö Friskola
590 75
Ljungsbro, Sverige
+ Google Map