Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Riksårsmöte (RÅM) 2019

03/01 kl. 14:00 - 07/01 kl. 10:00

|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on 13/08 at 14:00

Gratis
Välkomna på Fältbiologernas Riksårsmöte, RÅM 2019, en av de absolut roligaste och viktigaste händelserna under Fältbiolog-året! RÅM är i år HELT GRATIS!

Möt Fältbiologer från hela landet, lär dig mer om saker som miljö & klimat och ta beslut om hur din förening ska agera och tycka. Det kommer också vara massor av fina människor, roliga aktiviteter och lärorika samtal och diskussioner utlovas – så det finns alla anledningar att komma på RÅM! !

Och glöm inte att bjuda in alla dina vänner, klasskamrater, kollegor, grannar, lagmedlemmar och övriga filurer som borde få chansen att upptäcka hur fantastiskt ett RÅM är!

 

Vad är ett “riksårsmöte”?
Riksårsmötet är en träff där alla medlemmar kan ses. Här får medlemmar vara med på aktiviteter som är allt från planerade till spontana, både ute och inne. Själva riksårsmötet – det högst beslutande organet – är då vi tillsammans beslutar om föreningens framtid. För det är faktiskt DU som bestämmer vad som ska hända i föreningen! Läs mer här >>

När: 3-7 januari. Incheckning från 17.00 torsdag 3/1. Avresa måndag 7/1 från kl 10.30. (Själva mötet pågår 4/1-6/1)

Boende: Vi kommer att sova i vanliga bäddar! Ta med er sänglinnen eller sovsäck samt handduk.

Kostnad: GRATIS! Boende, (vegan)mat och massa skoj ingår!

Viktiga papper: Viktiga papper är Fältbiologernas årsmöteshandlingar, och innehåller det mesta vi behöver veta inför riksårsmötet. De är fyllda med propositioner, motioner, budget, berättelser etc. För att spara på miljön kommer årsmöteshandlingarna främst att vara digitala och finnas på vår hemsida senast 15 december. Utskrivna exemplar kommer att finnas tillgängliga under riksårsmötet.

Kontakt: Vill du distansrösta? Do you want information in another language? Mejla riks.styrelsen@faltbiologerna.se Har du några undringar eller funderingar? Skriv till oss i RÅM-kommittén så ska vi försöka räta ut alla frågetecken 🙂

 

Sista anmälningsdatum: 1 December

Detaljer

Börjar:
03/01 kl. 14:00
Slutar:
07/01 kl. 10:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.faltbiologerna.se/ram/

Arrangör

RÅM-kommitén
E-post:
ram@faltbiologerna.se

Annan

Sista anmälan
1 december 2018
Kontaktperson
RÅM-kommittén
Tillgänglighet
Alla medlemmar - och alla som vill bli det!

Plats

Drakudden
Smidövägen 17
Bro, 197 91
+ Google Map
Webbplats:
http://en.kgh.nu/index.php/drakudden