Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Riksårsmöte (RÅM) 2021

02/01 - 05/01

RIKSÅRSMÖTET

Riksårsmötet (i folkmun kallat RÅM) går av stapeln 2-5 januari 2021, helt digitalt. Då kommer vi ta beslut om vad föreningen ska göra och tycka framöver. Dessutom bjuder RÅM på show, lekar och härliga människor – klart du vill vara med på det!

Vad är RÅM?

RÅM är Fältbiologernas högst beslutande organ, där vi tillsammans beslutar om föreningens framtid. Vi röstar om olika förslag, bestämmer vad föreningen ska tycka och väljer nya förtroendevalda, som till exempel styrelse och valberedning. Du behöver inte vara expert på Fältbiologerna för att vara med – RÅM är spännande för både den rutinerade Fältbiologen och den nyfikne nybörjaren.
Läs mer om hur RÅM funkar här! >>


Viktiga Papper

Årsmöteshandlingarna kallas Viktiga Papper. Under RÅM möts medlemmar från hela landet för att rösta om de förslag som finns i Viktiga Papper. Du hittar dessutom schema, dagordning och praktisk info i Viktiga Papper. Här hittar du dokumentet>>

Hur funkar det?

RÅM 2021 kommer genomföras helt digitalt.  Under de fyra dagar RÅM pågår kommer det självklart finnas luckor för utomhusaktiviteter och vila. Själva mötet kommer äga rum i Zoom och du som deltagare behöver en dator med bra internetuppkoppling, fungerande ljud, mikrofon och gärna en webbkamera. Vi kommer att genomföra omröstningar i VoteIT. Till hjälp har vi ett mötespresidium och teknisk support som kommer guida oss genom hela mötet. Alla anmälda kommer få länkar och schema mejlat till sig i god tid innan mötet.

Får jag hjälpa till?

För att RÅM ska bli så maffigt som möjligt behöver vi RÅM-räddare som kan hjälpa till med olika saker under mötet. Du är kanske en hejare på roliga lekar? Eller vill uppträda under RÅM-showen? Alla som vill bidra till RÅM är varmt välkomna att kontakta ram@faltbiologerna.se.

Vad är förmöten för något?

Nytt för i år är att det inför RÅM kommer anordnas sju förmöten och en mötesskola under december. Det är digitala tillfällen när vi ska diskutera de förslag som kommit in till RÅM, de så kallade motionerna och propositionerna. Det är helt frivilligt att delta på förmötena och ingen anmälan krävs.

Hur får jag veta mer?

Har du frågor om RÅM eller behöver hjälp för att kunna delta på förmötena? Tveka inte att höra av dig till riksstyrelsen@faltbiologerna.se

Detaljer

Börjar:
02/01
Slutar:
05/01
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör

Fältbiologerna riks
E-post:
info@faltbiologerna.se
Webbplats:
www.faltbiologerna.se

Annan

Sista anmälan
FÖRLÄNGD ANMÄLAN: 19 december 2020
Anmälan
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerirwwF39JGkovkGeqRpFXhBOu9bIqF4JAj54XDQ_PtbDHHw/viewform?usp=sf_link
Kontaktperson
riks.styrelsen@faltbiologerna.se
Tillgänglighet
För alla medlemmar!