Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Riksårsmöte (RÅM) 2022

03/01 - 07/01

GRATIS!
Häng med på årets peppigaste och viktigaste helg, Fältbiologernas (fysiska) riksårsmöte, RÅM. I år fyller organisationen dessutom 75 år! 

RÅM är Fältbiologernas högst beslutande organ, där vi beslutar om föreningens framtid. Det kommer vara dagar fyllda med roliga aktiviteter,spännande diskussioner, härlig gemenskap, disco och miljökamp. Alla medlemmar, nya som fältbiologveteraner är välkomna!
Sista anmälningsdag är 10 december

 


VAR? Orsaskolan, i Orsa, Dalarna

NÄR? Måndag 3/1 – fredag 7/1. Ankomst sker på måndag eftermiddag/kväll och avresa sker efter frukost och städning på fredag förmiddag. Middag kommer att serveras ca kl. 18 på måndagkvällen. Det går också bra att vara med en del av tiden.

KOSTNAD: Gratis

RESA: Boka din resa till RÅM gärna så snart du har möjlighet, för att hålla kostnaderna nere. För att komma till Orsaskolan åker en tåg till Orsa station eller buss till Orsa busstation. Lokala busstider hittas på: https://dalatrafik.se, du kan också boka hela färden via https://sj.se. Det är drygt 1 km mellan stationerna och skolan, se bild.

RESEERSÄTTNING:  Reseersättning betalas ut i efterhand och du får mer information om detta när du har anmält dig. Du får reseersättning för kollektivtrafik såsom buss och tåg. Glöm inte att spara kvitton! 

BOENDE: Vi kommer sova på golv i skolans klassrum. Har du inte liggunderlag eller sovsäck, behöver några andra tips eller har du svårt att sova på golv? Hör av dig!

ALLERGIER: Nötter och pälsdjur får inte tas med till lokalen. Info om fler allergier kan tilläggas efter sista anmälningsdagen.

RÅM-SHOWEN: Sista kvällen är det dags för den traditionsenliga RÅM- showen med öppen scen. Om du vill kan du redan nu börja förbereda ett bidrag, själv eller med andra – kanske din klubb vill hitta på något! Allt är välkommet, allt från diktuppläsning och hopprepsuppvisning till improvisationsteater och strupsång.

RÖSTNING: Röstningen kommer att ske i det digitala verktyget Vote IT. Mer info om detta kommer efter att du har anmält dig. Om du ej kommer att närvara i Orsa så går det bra att distansrösta.

PACKLISTA: Mer information om detta när du har anmält dig.

ANMÄLAN:

Steg 1. Fyll i anmälningsformuläret   senast 10 december 2021

Steg 2. Boka din resa gärna så snart du har möjlighet.

DISTANSRÖSTA: Kan du inte närvara men vill ändå göra din röst hörd på årsmötet? Då går det bra att distansrösta, hör av dig till riks.styrelsen@faltbiologerna.se 

ÅRSMÖTESHANDLINGAR (Viktiga Papper): Kommer att finnas på hemsidan senast 15 december. Du kan däremot läsa riksstyrelsens propositioner inför årsmötet HÄR>>

OM RIKSÅRSMÖTE: Vill du veta mer om riksårsmötet och vad en gör där? Läs mer här! >>

 

KONTAKT: Har du frågor kring boende, resa, mat, lokalen eller årsmötet så kontakta oss på ram@faltbiologerna.se

Är du inte medlem än, men vill följa med? Bli medlem här>>

Hoppas att vi ses på RÅM!

 

Detaljer

Börjar:
03/01
Slutar:
07/01
Pris:
GRATIS!
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

Järnvägsgatan 20
Järnvägsgatan 20
Orsa, 794 30 Sverige

Arrangör

RÅM-kommitén
E-post:
ram@faltbiologerna.se

Annan

Sista anmälan
10 december 2021
Anmälan
https://forms.gle/wGw7qkXBj56amrRZ7
Kontaktperson
ram@faltbiologerna.se
Tillgänglighet
För alla medlemmar!