Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Rita och pyssla med Stockholms minifältisar!

15/11 kl. 13:00 - 16:00

(aktivitet för medlemmar mellan 6 och 12 år)
Söndagen 15 november träffas vi i vår nya lokal i björkhagen för att rita och pyssla. Nästa nummer av Fältbiologen (fältbiologernas tidning) kommer ha temat “Vatten” så vi kommer undersöka vad som finns under ytan samtidigt som vi pysslar ihop. Kanske skapas en sjöko eller en ätbar skog av jättekelp? De som vill hjälper vi skicka in bilder på sina coola bidrag till tidningen. Vi tar med oss material men har man en skokartong eller mjölkpaket hemma så får man gärna ta med det också!
Vi ses 13:00 vid Björkhagens tunnelbana och går gemensamt till nya lokalen. Vi är tillbaka vid tunnelbanan kl. 16:00. Vi kommer också att fundera på vad vi vill göra under året. Såklart gäller att man inte ska komma om man har snuva, feber eller andra symptom som skulle kunna bero på covid-19. Vi som håller i aktiviteten kommer att vara Malva och Jonas. Anmäl er här om ni vill hänga på: https://forms.gle/VQHJGrd9vhrnbBem9
Vi fixar fika, men det är bra om man har ätit lunch innan. Man deltar själv på minifältisaktiviteter, men om någon behöver ha en förälder med i början går det bra. (Tanken med att vuxna inte är med är att barnen får lite extra utrymme att lära känna varandra och utforska själva.)

Detaljer

Datum:
15/11
Tid:
13:00 - 16:00

Annan

Anmälan
https://forms.gle/VQHJGrd9vhrnbBem9
Kontaktperson
jonas__bengtsson@outlook.com (dubbelt understreck))
Tillgänglighet
Medlemmar mellan 6 och 12 år

Plats

Björkhagen